Wpis z mikrobloga

Beka z takich chłopów robionych na miękko jak @Wezwoguleicstont xD po pierwsze typ jest taki delikatny, że się dusi od lekkiego powiewu przez okno xD. Bankowo #!$%@? go wszystko i wszyscy skoro ma pianę na pysku bo ktoś sobie papieroska zapali na balkonie czyli części swojego mieszkania. Po drugie skoro typa już jest taki mięciutki delikatny i w ogóle porcelanowy i go zapaszek co wleci przez okno dusi i żyć nie daje
@Pozdrowieniadoczeczenii z palaczami balkonowymi nie ma co gadać. Szybko może dojść do eskalacji i potem odpowie się jak za zabicie człowieka, chociaż tylko zutylizowało się śmiecia. Jakby mi takimi tekstami odpowiedział prosto w twarz, że mogę przestać oddychać albo się wyprowadzić, to szybko bym się zagotował. A wtedy to już nie byłoby co zbierać z takiego syfiarza.
@stannis: bo mogę na balkonie?? To jest pytanie z serii czemu jeździsz do pracy samochodem skoro jest komunikacja miejska (w trosce o zanieczyszczanie powietrza i środowisko).
@gokotgo to że coś jest dozwolone, to nie znaczy, że nie obowiązują jakieś zasady dobrosąsiedzkie. Ciekawe jakby sąsiad powiesił na swoim balkonie odstraszacz na dziki, bo przecież nie jest zabroniony. @Wezwoguleicstont Może serio kup taki odstraszacz czy inny super śmierdzący środek i namocz jakąś watę, i włóż do odkreconego słoika.
@gokotgo okej, uniknales odpowiedzi ("bo moge" to nie jest odpowiedz, bo w mieszkaniu tez mozesz), wiec juz wiadomo, ze tobie tez ten syf smierdzi. Skoro tak jest to tym bardziej zalosny jestes, ze nie potrafisz sobie wyobrazic, ze innym tez to moze sie nie podobac. Nie dosc, ze jestes smierdzielem to jeszcze hipokrytą :)
@ameneos: nie zamierzam spełniać widzimisię sąsiadów w bloku, jakbym miał za sąsiada oszołoma od 5G, który by mnie namawiał do nieużywania tej technologii, bo mu szkodzi, to bym go olał. Jakbym miał 50 sąsiadów, którzy uważają, że 5G szkodzi i wymogliby zakaz używania na osiedlu to musiałbym się dostosować. Tak to działa w społecznościach.
@gokotgo co ty geniuszu porównujesz? Palenie bierne do na siłę wymyślonych na poczekaniu foliarzy? Wiesz, że nałóg przez ciebie przemawia? Rzuć to gówno i zobaczysz ulgę na płucach, sercu i w portfelu. Wiesz że firanki nawet śmierdzą od takich super sąsiadów twojego pokroju? Czyli jeszcze palenie z trzeciej ręki.
@stannis: nie śmierdzi mi, tylko nie lubię mieć siekiery w domu. Jakbym nie mógł palić na balkonie to bym palił podgrzewacze tytoniu/elektroniczne papierosy w domu.
@ameneos: nie mam firanek. Palenie bierne występuje tylko i wyłącznie wtedy kiedy się mieszka z palaczem, który pali w tym samym pomieszczeniu. Stojąc obok palacza na przystanku przyjmujesz 50 razy mniej rakotwórczych substancji (dokładnie tych samych) niż podczas spaceru obok ruchliwej ulicy. Takie palenie bierne jest właśnie tak samo szkodliwe jak szkodliwe jest 5G dla foliarzy. Wymysł debili.
@gokotgo no to dlaczego nie lubisz "siekiery" (smierdziuchy maja swoj slang xD) skoro to nie smierdzi? xD

Tobie tez papierosy smierdz, przestan sie oklamywac i rzuc to dziadostwo i pozyj dluzej nie #!$%@? innych.