Aktywne Wpisy

wfyokyga +21
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
alljanuszx +32

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
28 lat na karku i całe życie przeleciałem na autopilocie. Czuję jakbym był kompletnie pusty w środku. Nie mam żadnych zainteresowań, które chciałbym poszerzać, rozmowa ze mną na jakikolwiek temat jest niemalże niemożliwa, bo po prostu nie mam nic do powiedzenia. Za młodu, to przynajmniej lubiłem pograć w gierki, a teraz nic nie jest w stanie na dłużej przykuć mojej uwagi. To też nie jest tak, że nie próbuje, ale po jakimś czasie wszystko idzie w odstawkę. Nie potrafię nawiązać więzi z ludźmi. Moja była pożegnała się ze mną mówiąc, że nasz związek był płytki i ogólnie, to nie jest to. Kontakty ze znajomymi urwały się tuż po zakończeniu edukacji. Ostatnio zacząłem wysyłać aplikacje do prac bardziej wymagających niż praca fizyczna, licząc na to, że może to mi pomoże, ale do tego również trzeba mieć jakieś umiejętności. Przejście przez rekrutację jeszcze nigdy mi się nie udało. O ile zawsze robię dobre pierwsze wrażenie, to wraz z biegiem czasu rekruterzy zaczynają dostrzegać brak kompetencji i zainteresowań. Nie mogę powiedzieć, że jestem głupi, ale czuję, jakby już od czasów dzieciństwa czegoś we mnie brakowało i nie potrafię wydostać się z bagna w którym się znajduje.
#samotnosc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kurde jakbym czytał o sobie, dokładnie tak samo sie czuje, niby nie jestem totalnie przygłupi, ale żeby w jakimś temacie mógł się w czymś wykazać to też totalnie nie. Każda rzecz po jakimś krótkim czasie mnie nuży i w niczym nie jestem dobry, ani niczym się nie interesuje tak by wkładać w to całego siebie.