Wpis z mikrobloga

Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Salon Nowrot: https://g.co/kgs/wR46GB
#barber #fryzjer #niebieskiepaski #rybnik #slask #prawo #reklamacja
NightWing - Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umieję...

źródło: IMG20230826103638

Pobierz
  • 193
@NightWing: a to jak ja, za późno się sczailem że gość wstawiony i już pół łba było naruszone, #!$%@?, myślę, niech skończy. Wróciłem do domu i takie "no ja #!$%@?". Dałem negatywna opinie to raz że gość zaczął wydzwaniać, że jak mogłem coś takiego wysmarować, to jeszcze mi ją usunęli z apki, bo o to wnioskowal. XD a później weź szukaj kogoś dobrego i rzetelnego jak widzisz u każdego oceny 4.7
@NightWing: kurde, jak mój barber zobaczył za długie włosy, to pobawił się w czesanie, po czym zapytał, czy miałbym coś przeciwko, żeby obciął mnie w inny dzień razem z doświadczonym w długich włosach gościem, za darmo po godzinach otwarcia salonu, bo nie chce mi zepsuć włosów. Zgodziłem się oczywiście i to jest właśnie sposób, w jaki powinno się podchodzić do klienta, jak nie masz pewności co robisz.
@NightWing: Dla świętego spokoju poszedłbym na Twoim miejscu na komplet badań do jakiegoś luxmedu, czy do innej prywatnej przychodni, żeby Ci na już to zrobili. Rachunek zanieść do zakładu. Jak nie oddadzą kasy, to sąd cywilny - wygrasz, ale zt ym sądem to tylko jak Ci sie chce :P
@NightWing O #!$%@? od roku sam się ścinam i nigdy tak nie #!$%@?. Ślady to jedno ale jak ona #!$%@? to ścięła, przecież tam włosy na jednej wysokości maja 5 różnych długości
@Mr_3nKi_: to o czym ty mówisz to wybroczyny. Powstają gdy jest mało płytek krwi, jest ich dysfunkcja lub gdy niedomagają małe naczynia krwionośne. To co ma OP to uszkodzenia naskórka od nieumiejętnego obsługiwania maszynki
@NightWing

jest przecież. Jeszcze na booksy bym musiał dodać opinię, ale nie mam konta.

nie ma, tylko ty widzisz tą opinię. Google ostatnio masowo uwala negatywy. Niedawno dałem jedną gwiazdkę KFC ze zdjęciami włosów w panierce to też się nie pojawiło a po kilku dniach zrobili adnotację że nie spełnia standardów.