Aktywne Wpisy

LM317K +48
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Organizujemy wraz z niebieskim ślub i małe przyjęcie weselne ok. 50 osób. Jesteśmy na etapie rozsyłania zaproszeń i nie wiem co zrobić.
Ogolnie jestem piwniczakiem i nie mam praktycznie znajomych, rodzina rozbita (odpadła cala strona ojca po rozwodzie rodziców). Ode mnie pewnie max 15 osób.
Od ok. 2 lat nie utrzymuje kontaktów z babcią od strony mamy. Ogólnie szkoda opowiadać ale o------a totalna maniane. Mama utrzymuje kontakt w sumie jedynie grzecznościowy i rozmawia z nią kilka razy do roku przez telefon.. Z dziadkiem kontakt mam dobry, mimo że potępia postępowanie babci to raczej jest jej lojalny, w końcu razem żyją. Mama namawia mnie, żeby zaprosić na slub babcie wraz z dziadkiem, twierdzi że to będzie dla niej dobra okazja żeby przeprosić. Ja uważam że nie jestem od tego, żeby jej kreować środowisko do przeprosin (pewnie nieszczerych) i że jakby jej zależało to by sama wyciągnęła rękę. Rozważam zaproszenie tylko dziadka, ale na 90% odmówi bez babci bo zrobiłaby mu z życia piekło. Co robić? Zaprosić babke (która mi fchuj życia zniszczyła i bardzo skrzywdziła) żeby nie stracić dziadka, wysłać zaproszenie tylko do dziadka wiedząc że odmówi i cierpieć jego nieobecność w ważnym dniu czy nie zaprosić zadnego...
#pomocy #slub #rodzina #problem #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim