Aktywne Wpisy

njay +149
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +64
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
#turystyka #podroze #gownowpis
źródło: 175629BD-03D3-460D-9CCF-03F55E97BB31
Pobierz@erni13: klasyka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 6b0056
Pobierzpiątek sobota niedziela to sami obcokrajowcy w miejscowościach turystycznych, jeden wielki chaos.
Więc póki co uważam, że gorzej niż w reszcie Włoch. Nie wiem skąd się wzięła ta opinia kulinarnej stolicy xD
Aha, i ciężko mi było znaleźć miejsce by coś zjeść w spokoju z powodu smrodu. Cała pizze wziąłem poprostu do hotelu bo tu nie śmierdzi i nie ma syfu xD
Panowie ja byłem prawie świadkiem wypadku gdy na Sycylii robiłem zdjęcie kupy śmieci wychodzącej na ulicę. Gość co chciał ją wyminąć wjechał na czołówkę innemu typowi XDD.
Mam swoją teorię na temat ciepłych krajów. Im bliżej równika czy strefy śródziemnomorskiej tym więcej śmieci dookoła.
źródło: temp_file6985104878777597240
PobierzJest tak jak mówisz, ale najbardziej rozwalają mnie turyści którzy chillują na ławeczkach i robią zdjęcia dzieciom które mają śmieci po kostki a przed sekunda latał tam szczur
Jakaś zbiorowa psychoza, zastanawiałem się czy tylko ja nie umiem bawić się w śmieciach i smrodzie czy
źródło: 83AA9F46-1E9E-48C3-90C1-BCDD23AD08FC
Pobierz@Lohengrin: Amatorzy po prostu jacyś po prostu. Nie potrafią sobie dać rady ze śmieciami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie ta cała Sycylia to jeden wielki bałagan i śmieci, jak Włochy to tylko północne, taka prawda