Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +43
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Jak przeczytałem wczoraj wpis w gorących jakiegoś konfiarza, który z dumą uznał, że sondaż dla wp.pl był na zlecenie KO, bo przedstawiciele KO udostępniając infografikę napisali małym drukiem - tak jak nakazują przepisy - że materiał (czyli sama infografika) został sfinansowany z hajsu na kampanię KO, to zaniemówiłem.
Dzisiaj z kolei drugi konfiarz wstawił sondaż ze szczujni Karnowskich, otwierając szampana, że konfiarze mają jednak nadal duże poparcie! XD
Nie chce mi się już z tymi ludźmi nawet gadać. Niereformowalni głupcy. Szkodniki.
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
@MonkeyDBeer: i znowu ad personam. Powiedział człowiek, który sprzedaje głos za pieniądze w postaci "niskich podatków" i mrzonki pod tytułem "wywracanie stolika". Naiwność godna nastolatka. Wyłamali się karierowicze powiadasz? To ile takich karierowiczy na dorobku Konfa teraz umieszcza na listach? Ilu z nich się "wykruszy"? Na ilu z nich PiS ma
ten wykop się conajmniej stoczył xd
Konfederacja to jedyna partia spoza układu. Jest to partia która mówi wprost - PiS to komuniści (korwin, 3 miesiące temu)
Generalnie ludzkość od wieków żyła jako niewolnicy, taka jest natura człowieka. Nic nienaturalnego - głosujcie na PiS, PO i
Ja sam zastanawiam się czy nie olać tych wyborów, bo naprawdę nie widzę tu dobrej opcji, tak więc nie mam też zamiaru oceniać innych.