Aktywne Wpisy

Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to

KokosChannel +397
źródło: 1000014761
Pobierz

źródło: F4AaYVWW8AAl4rU
Pobierz@drobne_na_taryfe: Kociarskie odklejenie, nie ma bardziej śmierdzących zwierząt domowy jak sierciuchy.
mhm, za to śmierdzące i nadzierające japę kundle sąsiada czuję i słyszę nie tylko ja, ale mieszkańcy całego piętra ʕ•ᴥ•ʔ
@WielkiPowrut88: To ja już wolę "smród" kota niż jazdę zbiorkomem, przynajmniej kot nie j---e potem xD
@kptDoopa: Wytłumacz to ludziom których odwiedzałem i którzy mają koty. Kot po prostu śmierdzi bo to zwierzę, nie ma znaczenia czy będziesz biegał za nim i sprzątał od razu po. I tak wali w całej chacie.
@Majkel2008: Ja o tym wiem, ale @WielkiPowrut88 pisze tak, jakby to był smród od którego więdną kwiatki, a to hehe g---o prawda. I mogę się założyć, że od połowy ludzi na wykopie śmierdzi
@WielkiPowrut88: No nie wiem, nie czuję od kotów innych zapachów niż zapach gówna i sików z kuwety. Dla mnie niewychodzące z domu koty nie wydają
@WielkiPowrut88: nie prawda. Tak, kot to zwierzę, ale w porównaniu do innych bardzo czyste. Sam żadnego zwierzęcia nie mam, ale są mieszkania do których wchodzę i czuję, że jest kot (chociaż najczęściej wali karmą), ale są mieszkania, gdzie nie czuć. Jasne, jak się zesra