Aktywne Wpisy
pmts +11

Afrojohny +54
Wracam z krótkiego urlopu w Polsce do Norwegii. I szczerze? Ni #!$%@? mi się nie chce. 2023 rok to najgorszy rok w całym moim życiu(choć myślałem że najgorszy już był). Wyjazd zweryfikowała mój prawie 10 letni związek i zostałem sam. W Norwegii wróciłem do pracy za barem to okazuje się że Norwegowie wcale nie są tak otwartym i miłym narodem jak mi wszyscy mówili. Jedynie hajs jako tako się zgadza. Pamiętajcie wszędzie

@drobne_na_taryfe: Kociarskie odklejenie, nie ma bardziej śmierdzących zwierząt domowy jak sierciuchy.
mhm, za to śmierdzące i nadzierające japę kundle sąsiada czuję i słyszę nie tylko ja, ale mieszkańcy całego piętra ʕ•ᴥ•ʔ
@WielkiPowrut88: To ja już wolę "smród" kota niż jazdę zbiorkomem, przynajmniej kot nie #!$%@? potem xD
@kptDoopa: Wytłumacz to ludziom których odwiedzałem i którzy mają koty. Kot po prostu śmierdzi bo to zwierzę, nie ma znaczenia czy będziesz biegał za nim i sprzątał od razu po. I tak wali w całej chacie.
@Majkel2008: Ja o tym wiem, ale @WielkiPowrut88 pisze tak, jakby to był smród od którego więdną kwiatki, a to hehe gówno prawda. I mogę się założyć, że od połowy ludzi na wykopie śmierdzi bardziej niż
@WielkiPowrut88: No nie wiem, nie czuję od kotów innych zapachów niż zapach gówna i sików z kuwety. Dla mnie niewychodzące z domu koty nie wydają innych
@WielkiPowrut88: nie prawda. Tak, kot to zwierzę, ale w porównaniu do innych bardzo czyste. Sam żadnego zwierzęcia nie mam, ale są mieszkania do których wchodzę i czuję, że jest kot (chociaż najczęściej wali karmą), ale są mieszkania, gdzie nie czuć. Jasne, jak się zesra to