Aktywne Wpisy

luciditygone +133
Przypomniało mi się, jakie upokorzenie czułam szukając pracy w peaku pandemii świeżo po licencjacie. Rozsyłałam setki CV dziennie i g---o. Z desperacji wysłałam na przeczekanie CV do kołchozu, gdzie na akord składa się kinder niespodzianki XD A rekruterka zadawała mi tam wiele bezsensownych pytań typu jakim zwierzęciem chciałabym być albo jakie są nietypowe zastosowanie widelca. Siedziałam tam i prawie się rozpłakałam na miejscu, w życiu nie czułam takiego zażenowania. Równie dobrze za

Wesol96 +13

Wczorajsze krókie wieczorne #squadratinhos na dokładkę po porannym powiększaniu übersquadratinho z buta. A dzisiaj było łatanie na mokro.
#rowerowyrownik #esker #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 20230819
Pobierz@ytong: odkryłem że to ma buga. Jak statshunters nawet przy ustawionym braku wyświetlania aktywności dla wszystkich (ustawienia stravy) działa, tak ten oto wynalazek nie.
BTW, jak masz aktywność prywatną, to jak wejdziesz na Squadrats w 'map', to znajdziesz tę aktywność na mapie, gdzie jej trasa będzie pokazana przerywaną linią i jak na nią klikniesz, to wejdziesz w szczegóły tej aktywności. Ale będziesz miał
Chyba że jeszcze inna rzecz Ci się przytrafiła - niestety Strava nakłada limity na swoje API i czasem na uwzględnienie nowej trasy na mapie czeka się dobrych kilka godzin. Np. moja dzisiejsza aktywność od ponad 5 godzin nadal nie jest widoczna, a po odświeżeniu strony widzę ciągle komunikat "synchronising with Strava" (a komunikat nie zawsze