Wpis z mikrobloga

• 0
@login_cwiczebny: Nie bug tylko feature ;) Dokładnie tak jest i zamysł twórców Squadrats był taki, że biorą pod uwagę tylko publiczne aktywności. Wisi to w pierwszym punkcie FAQ na ich stronie.
BTW, jak masz aktywność prywatną, to jak wejdziesz na Squadrats w 'map', to znajdziesz tę aktywność na mapie, gdzie jej trasa będzie pokazana przerywaną linią i jak na nią klikniesz, to wejdziesz w szczegóły tej aktywności. Ale będziesz miał
  • Odpowiedz
  • 0
@login_cwiczebny: To może faktycznie bug, bo wskazują, że biorą pod uwagę publiczne i dla followersów.
Chyba że jeszcze inna rzecz Ci się przytrafiła - niestety Strava nakłada limity na swoje API i czasem na uwzględnienie nowej trasy na mapie czeka się dobrych kilka godzin. Np. moja dzisiejsza aktywność od ponad 5 godzin nadal nie jest widoczna, a po odświeżeniu strony widzę ciągle komunikat "synchronising with Strava" (a komunikat nie zawsze
  • Odpowiedz
@ytong: jak się zarejestrowałem, to musiałem czekać 20 dni, bo taka kolejka była. Nie zależy mi na tym, żeby to się odświeżało na żywo, tylko w ogóle nie było nic widoczne. Olałem temat, nie ma to już dla mnie większego znaczenia.
  • Odpowiedz