Aktywne Wpisy

aluzja +1
Zastanawialiście się kiedyś nad tym, dlaczego tak jest, że inaczej reagujemy na płeć przeciwną?
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.

Rolniczą do Cząstkowa i przez Kaliszki, Truskawkę i Wiersze do Leszna. A stamtąd to już z górki. Dzisiejszy trip, z uwagi na temperaturę, można nazwać "od wodopoju, do wodopoju". A w trakcie polewanie głowy wodą z bidonu. Polecam.
PS. Proszę nie hejtować średniej. :)
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa #100km
Skrypt | Statystyki
Dodając 5 km/h miałbyś chłodzenie "gratis".
@Jerzu: Najważniejsze, że stówka zaliczona!
@barman84: Co nie? Nic prostszego, po prostu weź i przejedź tę stówę godzinę szybciej, bro!
Jadąc bliżej 25 km/h w takim upale nie odczuwałby tak temperatury.
@salad_fingers Zupełnie mi nie przeszkadzają takie komentarze, ale dzięki.
Nie mniej, dobrze jest podnieść sobie swoją wydolność przez interwały albo podjazdy.
Można sobie odhaczać na liście wyzwań :)
@Jerzu: A mnie one irytują i przez takie napinanie dawno przestałem wrzucać swoje trasy na wykop.