Aktywne Wpisy

RPK74 +158

thority +2
Jakie byście kupowali auto w 2026?
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
- Manual 13.3% (24)
- Automat 86.7% (157)

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Dzisiaj miałem pierwszy raz sesje z couchem od relacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) wcześniej byłem u psychoterapeuty na 4 sesjach ale nie pomogło mi to moje samopoczucie było bez zmian. Zakończyłem swój jak mi się wydawało do tej pory 2 letni związek co mocno odbiło mi się na psychice. Ta coach wytłumaczyła mi że rozowa z którą byłem ma prawdopodobnie unikowy styl przywiązania i jest niezdolna do budowania bliższych więzi. Poczytajcie sobie o tym, gdybym ja to wiedział wcześniej to nie stracił bym 2 lat na nią. Nie przypuszczałem że zdobycie tej wiedzy będzie dla mnie bardziej pomocne w pogodzeniu się z sytuacją niż rozdrapywanie całego związku. Jak rozowa ma taki styl przywiązania to uciekajcie od niej jak najszybciej bo z taką różowa nie da się niczego budować. Red flagi: zaangażowanie zmiennie z oddalaniem się przychodzi i odchodzi falami, sprzeczne sygnały flirtuje z tobą by co jakiś czas mówić że to chyba nie to, kazdy jej były to psychopata ale za jednym z nich czasem tęskni, przesadna potrzeba autonomii, częste wyłączanie się gdy do niej mówisz, unikanie rozmów o emocjach. Może nikt z was w czymś takim nie był a jak był to zna to uczucie bo jak się dowiedziałem nie jest to wcale takie rzadkie ze chuopy wchodzą w takie związki a one są skazane ZAWSZE na niepowodzenie bo różowe o tym stylu przywiązania jeżeli nad nim nie pracują to NIGDY nie skończy sie to dobrze.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co do psychoterapeutów - 4 sesje to jest chooy, czasami trzeba kilku miesięcy albo i więcej, zalezy jak bardzo zryty ma sie beret.
Pozabezpieczny styl przywiązania ma w PL 80-90% ludzi. To katastrofa patrząc na wyniki innych krajów.
@wilkstepowy_