Aktywne Wpisy

sawes05 +297
Zaczyna się ekospie*dolenie w #inpost
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm

zenek-stefan1 +106
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru odpadów budowlanych nie opłaca im się przyjeżdżać po 3 worki. I co ja mam z tym teraz zrobić? Nienawidzę śmiecić więc nie wyrzucę tego do rowu ale zakładam że 90% osób od remontów już dawno by to #!$%@?ło w krzaki po takim cyrku jaki się odwala.
#smieci #krakow #remontujzwykopem #remont #budowadomu
Skoro chcesz to zrobić legalnie to zamów taki kontener na koniec remontu wrzuć wszystko odbiorą załatwią formalności. W piątek czegoś takiego nie załatwisz to
tu piszą że do żółtego pojemnika
@darek-jg: możliwe że różne miasta mają rózne polityki
Beczka nie pytała o frakcje, poszło
@siodemkaxx: Ja pojemniki po olejach i opryskach daję do "zmieszanych" i to czego nie odbierają to na następny dzień (bo tak u mnie odbierają