Wpis z mikrobloga

Jezu, jak mnie niemiłosiernie w-----a revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły o---------ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube #w---w
  • 150
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przede wszystkim okradasz twórców których oglądasz.

@peetee: jak wyżej, kasa z YT Premium nie idzie do twórców. Jeszcze niektórzy specjalnie wyłączają reklamy, żeby wygodnej się oglądało, a jak ktoś chce to może im kasę dać bezpośrednio. Ale co robi YT? I tak wrzuca reklamy, tylko twórcom nie daje ani grosza.
  • Odpowiedz
A ma ktoś sposób jak ogarnąć youtube bez reklam na LG SmartTV? Próbowałem przez DNS, ale nie działa mi sieć wtedy.
  • Odpowiedz
@malinq: xD? Czy przegapiłeś, że napisałem, że portal Z ZAŁOŻENIA BYŁ PORTALEM DO DARMOWEGO DZIELENIA SIĘ TREŚCIĄ BEZ REKLAM, A TO ZMIENILI DOSŁOWNIE W ZESZŁYM ROKU, BO CHCIELI LUDZI BARDZIEJ DYMAĆ NA HAJS?
  • Odpowiedz
@Borealny: i co robisz żeby działał bo mi akurat zawiesza się tylko jak używam mobilnego netu natomiast z wifi leci bez zacinania i jest taka sytuacja że jak jadę na wypoczynek nad rzekę to mi już nie działa a np. w domu smiga bez zacinania
  • Odpowiedz
obowiązek każdego zaawansowanego użytkownika

@Ilirian: XD potrafisz zainstalować apkę do kradzieży, nie jesteś żadnym zaawansowanym userem, nie dopisuj sobie
  • Odpowiedz
Czy przegapiłeś, że napisałem, że portal Z ZAŁOŻENIA BYŁ PORTALEM DO DARMOWEGO DZIELENIA SIĘ TREŚCIĄ BEZ REKLAM, A TO ZMIENILI DOSŁOWNIE W ZESZŁYM ROKU, BO CHCIELI LUDZI BARDZIEJ DYMAĆ NA HAJS?

@Brn1129: i co z tego? Jak ja otworzę klub do którego będą wejściówki za darmo, a potem jak będzie za dużo zainteresowanych to wprowadzę opłaty to będziesz usprawiedliwiał wchodzenie przez okno? xD

Jak Ci przeszkadzają warunki to zmieniasz kontrahenta,
  • Odpowiedz
@malinq: xD youtube jest w praktyce monopolistą misiu.
A to pitolenie o za dużej liczbie zainteresowanych możesz sobie w dupe wsadzić, gdy yt przeżywał swój peak twórców, to wcale nagle nie potrzebował wprowadzać reklam.
I nie, nie jest tak łatwo zmienić platformę, na której tworzy się treści, zwłaszcza jeśli wytworzyła się na niej tak ogromna społeczność.
I nie odpowiedziałeś na moje pytanie o famemma. Płacisz czy nie?
  • Odpowiedz
@duzeelobenc:

Ja wiem, ze ciebie to bawi, ale akurat youtube uwazam, ze nawet subskrypcja z krajow trzecich jest w c--j droga w stosunku do jakosci materialow ktore sa na youtubie :)

moze gdyby to kosztowalo 2 zeta miesiecznie, to by bylo warto za to zaplacic.
Ale nawet znalezienie dobrych materialow przez wyszukiwarke, to graniczy z cudem.
  • Odpowiedz
@Borealny: to wywalanie błędu po około minucie filmu to 403 jakie rzuca youtube. Coś się zmieniło po stronie ich serwerów. YT wrzucił aktualizację jako A/B testy - częśc użytkowników zostanie obsłużonych na stary sposób, część na nowy. Zamknij aplikacje w pełni (wywal z tego widoku z programami w tle), otwórz jeszcze raz. Po max kilku próbach będzie działać. W newpipe już poprawili, jest na githubie nowa wersja do pobrania (z
  • Odpowiedz
@malinq Nachalne reklamy dosłownie w każdym miejscu o dodatkowo zerowej wartości to w dzisiejszym internecie jest standard i przeglądanie go bez adblocków to masochizm. W dodatku wiele stron korzysta z trackerów, które zbierają o tobie dane, a następnie te dane są sprzedawane za pieniądze, co jest nieetyczne i na granicy prawa. Spam reklamami na każdym kroku to również pogwałcenie początkowych idei W3, czyli powszechnej metody do dzielenia się informacjami, a nie
  • Odpowiedz