Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +233
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +147
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
#revanced #youtube #w---w
@peetee: jak wyżej, kasa z YT Premium nie idzie do twórców. Jeszcze niektórzy specjalnie wyłączają reklamy, żeby wygodnej się oglądało, a jak ktoś chce to może im kasę dać bezpośrednio. Ale co robi YT? I tak wrzuca reklamy, tylko twórcom nie daje ani grosza.
@mwmichal: okradanie monopolisty to nie tylko przyjemność ale i obowiązek każdego zaawansowanego użytkownika
@Ilirian: XD potrafisz zainstalować apkę do kradzieży, nie jesteś żadnym zaawansowanym userem, nie dopisuj sobie
@Brn1129: i co z tego? Jak ja otworzę klub do którego będą wejściówki za darmo, a potem jak będzie za dużo zainteresowanych to wprowadzę opłaty to będziesz usprawiedliwiał wchodzenie przez okno? xD
Jak Ci przeszkadzają warunki to zmieniasz kontrahenta,
A to pitolenie o za dużej liczbie zainteresowanych możesz sobie w dupe wsadzić, gdy yt przeżywał swój peak twórców, to wcale nagle nie potrzebował wprowadzać reklam.
I nie, nie jest tak łatwo zmienić platformę, na której tworzy się treści, zwłaszcza jeśli wytworzyła się na niej tak ogromna społeczność.
I nie odpowiedziałeś na moje pytanie o famemma. Płacisz czy nie?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiwibrowser.browser&hl=pl&gl=US
Ja wiem, ze ciebie to bawi, ale akurat youtube uwazam, ze nawet subskrypcja z krajow trzecich jest w c--j droga w stosunku do jakosci materialow ktore sa na youtubie :)
moze gdyby to kosztowalo 2 zeta miesiecznie, to by bylo warto za to zaplacic.
Ale nawet znalezienie dobrych materialow przez wyszukiwarke, to graniczy z cudem.