Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Wisimiwur +249
mianowicie, razem z dziewczyną są na studiach, ten sam rocznik, ale inne wydziały.
i ona, ale zaskoczenie, zapragnęła erasmusa. mój kumpel, jako dość ogarnięty gość, oczywiście powiedział, że nie ma opcji - wszak każdy inteligentny człowiek wie, że na erasmusie prawie każda różowa daje doopy mokebe, bądź enrique.
oczywiście, dziewczyna zaczęła się rzucać, że ją ogranicza, że chce jechać, że to tylko nauka(XD)
kumple poradził się mnie, więc powiedziałem mu, jak wygląda ta kwestia ze strony wygrywa-mężczyzny z zasadami. odpowiedź brzmiała:
nie ma opcji.
i on się posłuchał, postawił na swoim. różowa okazała się być koniec końców mądra i lojalna, powiedziała, że w sumie ziomek ma rację. i że nigdzie nie pojedzie.
cieszę się, że uratowałem kolejny związek. kolejny, który udało mi się uratować spod wpływu oszalałego feminizmu i antyludzkiego lewactwa #neuropa
pamiętajcie - żaden szanujący się facet nie puści swojej kobiety na erasmusa. i vice vera - żaden szanujący swoją kobietę gość na erasmusa nie pojedzie. tu chodzi o lojalność i partnerstwo. tu działa zasada wzajemności. ona nie jedzie - ale ty też nie. na tym polega zdrowy związek. zdrowy, nie przesiąknięty marksizmem kulturowym.
poza tym, erasmus, powinien zostać zdelegalizowany, jako promujący puszczalstwo i hedonizm.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #p0lka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #erasmus #szkola #studia #nauka
Pomieszkanie chwilę za granicą mega zmienia czlowieka na plus bo nagle zaczyna wszystko kwestionować zamiast mieć podejście "tak już musi być". Nie mówiąc już o kwestiach jezykowych. I to w dorosłym życiu pomaga.
@korek_od_dupy: uratowałeś, ale tylko na chwile.