Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Alberto_Basmatti +11
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry

Od tygodnia drga mi brew. Doslownie co 2-3 min mam mimowolne drgania brwii. Zanim wydam hajs na lekarza, uznalam, ze to pewnie niedobór magnezu, wiec kupilam magnez (lek nie suplement) i biore od 5 dni, ale nie ma zadnej poprawy. Moze wiecie czy po prostu jeszcze nie zaczal dzialac czy jednak mam isc do lekarza? Innych objawow nie mam, boje sie ze jak wydam hajs to lekarz i tak powie zeby zbadac magnez i brac magnez i to zignoruje. #suplementy #dieta #magnez
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jedz zdrowiej, więcej owoców i warzyw, mniej stresu. Też takie coś miałem przez tydzień, czy dwa. Ten magnez w tabletkach nigdy mi nie pomagał, może się słabo wchłania. Samo przeszło.
1. Jeżeli mamy lek i suplement i oba zawierają 500mg cytrynianu magnezu to działanie będzie dosłownie takie samo a ty dodatkowo zapłaciłaś za przebadanie tego leku. Patrzcie na składy a nie na to czy coś jest lekiem czy suplementem...
2. Jakie jest twoje obecne dawkowanie? 500 mg cytrynianu magnezu ma około 125 mg magnezu (powinno pisać z tyłu) i 375 mg cytrynianu i wliczasz wtedy te 125 mg a