Aktywne Wpisy

ntdc +223
Chiny oficjalnie zakazały dostępu do platformy subskrypcyjnej OnlyFans, przedstawiając ją jako szkodliwy zachodni wpływ podważający moralność i stabilność społeczną. Według Tech in Asia władze określiły serwis jako „zachodnią chorobę” oraz zagrożenie dla kulturowych fundamentów kraju. Decyzja wpisuje się w szerszą kampanię zaostrzania kontroli nad platformami internetowymi i eliminowania treści uznawanych za niepożądane.
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
źródło: ch
Pobierz
Bekę mam z tych patałachów co każda porażkę na igrzyskach zwalają na działaczy, brak infrastruktury, stary sprzęt, nigdy to nie jest ich wina xD oni by mieli złoto tylko zainwestujcie w nich 400 mln złotych. A taka Kowalczyk nie narzekała że w Polsce nie ma śniegu w lato jak w Norwegii tylko wzięła się dwie dechy, przyczepiła kółka od rolek, wiązała przednią oponę od trzydziestki i z--------a cały rok. To są właśnie
źródło: 93cc8ad84d0d4e8aad48f4b7ce6cdafa
Pobierz

Mirki z #programista15k, jestem czlowiekiem po innych studiach, od kilku lat w innym zawodzie, ale bardzo polubilem programowanie. Czy mozecie polecic jakies studia podyplomowe w warszawie, najlepiej zdalne, moga byc platne zeby zrobic sobie w pol roku albo rok?
Robie sam kursy z neta (darmowe, nie platne), i calkiem mi idzie, ale chcialbym jednak miec taka ustrukturyzowana wiedze no i "papierek" na wszelki wypadek.
#warszawa #it #pracait #programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
https://www.kozminski.edu.pl/pl/oferta-edukacyjna/studia-podyplomowe/python-development-analiza-danych-uczenie-maszynowe
https://www.kozminski.edu.pl/pl/oferta-edukacyjna/studia-podyplomowe/frontend-development-z-react-online
─────────────────────
ktos studiowal tam? to jest juz pelnoprawny mgr z informatyki, da rade po innych studiach sie tam dostac?
─────────────────────
czy cos takiego mialoby sens? programowalem juz w pythonie i stawialem tez modele uczenia maszynowego ale nie wiem jak z tym przejsc do poszukiwania pracy
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32