Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

źródło: ff3rom121egb1
Pobierzźródło: piwo-z-hitlerem-piwiarnia-burgerbraukeller-w-monachium-1923-rok
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-07-29 132401
PobierzA dla wyborców partii na K jest tam za dużo skomplikowanych słów. ;)
Moim zdaniem żadna skrajna opcja polityczna nie powinna nigdy dojść do władzy.
@Nedifie: weźmy przykład nazistowskich Niemiec. Niemcy stworzyli teorie spiskowe o mędrcach Syjonu, co miało racjonalizować ich absurdalny antysemityzm. Stworzyli też teorię spiskową o mitycznej historii Niemców, czym racjonalizowali sobie swój szowinizm. Doprowadziły do wojny i holokaustu, a wyrosły na bazie nacjonalizmu. Mam nadzieję, że pomogłem
@blurred: Przestalem czytac, mocne debilizmy xD Cala wiedza z definicji jest tradycjonalistyczna, bo opiera sie na osiagnieciach poprzednikow i musisz ekstremalnie mocno zglebic juz okreslone zasady i odkrycia aby moc brnac dalej i ja rozwijac. To jest dokladna 1:1 definicja tradycjonalizmu.
https://docs.google.com/document/d/1uT6sBqhWWhhzLEfX3KHwBb6CGO6DxKKAV7MAzn3dp30/edit
źródło: dasdasdas
Pobierzxd
Ten punkt średnio pasuje do konfy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1687270698_4ba2uf_600
Pobierz