Aktywne Wpisy

klocus +424
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +33
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

#galaxywatch6 #galaxywatch #samsung #android #google #portfelgoogle #googlepay #wearos #telefony #smartwatch
źródło: Screenshot_20230804_071737_Google Play Store
Pobierz@czuczer: Tak, Watch 6 i też tak myślałem, że pewnie z-----i coś i trzeba czekać na aktualizację, tylko że na innym forum użytkownicy piszą, że "im działa". Więc to raczej nie winna softu.
Pomyślałem sobie, że może to wina konta Google. Więc dodałem drugie konto google w sklepie play na telefonie. Następnie z poziomu zegarka przelogowałem się na to swoje drugie konto i nagle zdziwienie, bo portfel google pojawił się od razu na samej górze proponowanych aplikacji. Zainstalowałem go, skonfigurowałem, następnie wróciłem znów na tamto