Aktywne Wpisy

NaNicTo +25
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?
slimek16 +2
Pytanie do różowych: który z tych Panów jest najlepszy? :D #slubodpierwszegowejrzenia

Hi,
pracuje ponad 3 lata jako programista. Poczatkowow backend, ale troche sie pouczylem i obecnie jako fullstack. Nie mam wyksztalcenia informatycznego. Konczylem zupelnie inny kierunek. Nie ujawniajac go, zalozmy ze jest to Ochrona Środowiska.
Zdarzylo mi sie klamac na rozmowach ze byla to jakas automatyka i robotyka, bo w domysle wiem ze tego nie weryfikuja. Czesto czuje wstyd gdy rekruterka o to pyta, lub ktos techniczny i klamię. Ostanio zdarzylo mi sie, ze nie bylo pytania o kireunek, przezzedlem ciężką weryfikacje techniczna i los chciał, ze firma jest na tyle duza ze sprawdzaja background. Zalczylem dyplomy i w sumie mam wbite co bedzie dalej, bo popisalem sie wiedza, ale z tylu glowy czuje ten wstyd. Czesto googluje sobie ludzi ktorzy nie sa po infie, air, czy mechatronice i sa devami, zeby usprawiedliwic swoja ulomnosc. W sumie pisze to, zeby to z siebie wyrzucic, bo mam zamiar przestac to zatajac, zastanawiam sie nawet nad wywaleniem pozycji o wyksztalceniu wyzszym z cv. To tyle. Musialem sie wyzalic.
#zalesie #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1. Studiowałem informatyke
2. Mam dyplom inżyniera.
@Flutter_M_Shydale: Chyba jak studiował 20 lat. Po studiach nadal jest się długo młodym.
To tylko 4 semestry i nie jest to bardzo duży wysiłek (sam tak studiowałem, bo poszedłem do pracy)
Sam papier raczej ci się nie przyda, słyszałem o sporadycznych przypadkach gdzie był z tego jakikolwiek zysk.
Pracowałem w IT z ludżmi po geofizyce, jakieś biochemii czy budownictwie i naprawdę nie interesuje mnie