Aktywne Wpisy

michalxd21 +136
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chyba przegiąłem, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wstałem se rano żeby pobiegać, no i tak jakoś wyszło że trzasnąłem pięćdziesiątkę. Bieg na totalnym luzie, do 40 kilometra trzymałem średnie tempo 4:53. Widząc, że mam rezerwę na ostatnich 10 kilometrach przycisnąłem trochę tempo no i finalnie wyszło średnie 4:50. Elegancko! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Z uwagi na panującą aurę patelni na dworze po drodze było sporo odwiedzin do mijanych sklepów po wodę. Wypiłem chyba ze 4 litry płynów, a z litr to wylałem na łeb celem chłodzenia.
Po drodze zeżarłem 6 musów Kubusia + 3 batony proteinowe.
Biegłem jak dla mnie w spokojnym tempie, no i co ciekawe to w ogóle nie było zderzenia ze ścianą podczas tego biegu! Zajebiście!
Można spytać - jakie benefity mam z tego biegu? Fizycznych pewnie żadnych, ale boost psychologiczny niesamowity. Widzę już, że w tempie zbliżonym do 5:00/km mogę lecieć łatwiutko więcej niż 50 kilometrów. Kolejna mała granica przekroczona. Biegnę dalej! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: bieganko
Pobierzźródło: OKRYSUNKI
Pobierzźródło: fajnie
Pobierzźródło: NO I PAN PAWEŁ
PobierzZatrzęsienie tagu za 3..2..(╯°□°)╯︵ ┻━┻乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ Z A J E B I Ś C I E!
źródło: American-Chopper-Argument
PobierzŚciana jest jak węgli brakuje :D
Piędziesątka, elegancko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki!
Gratki, chory p-----e ( ͡º ͜ʖ͡º)
@aukolb: jak to obliczyć?
źródło: squidward-chair
Pobierz@tmzz Garmin mówi 60, Daniels mówi 56, a ja nie wiem w końcu ile, bo tylko testy wydolnościowe by wykazały prawdę. A tych nie robiłem.
@nick230 Nie uciekać. Biegać. N---------ć! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file8569034869017838829
Pobierz