Aktywne Wpisy

kluha666 +76
Powiem wam, że decyzja o kupnie czytnika ebooków ponad rok temu, była jedną z najlepszych decyzji zakupowych w całym moim życiu. Czyta mi się dużo wygodniej i szybciej. Mogę go zabrać wszędzie, gdzie tylko chce. Obsługa jest intuicyjna i przyjemna. A wy macie czytniki? Jesteście z nich zadowoleni?
#ksiazki #ebook #kindle #pocketbook #legimi
#ksiazki #ebook #kindle #pocketbook #legimi
źródło: 1000009596
Pobierz
vieniasn +128
sojaki teraz muszą mieć zegarki które mierzą jakość snu i poziom stresu bo jak zegarek nie powie to nie będą wiedzieli czy dziś się akurat wyspali i czy akurat są zestresowani

wczoraj wieczorem jechałem sobie na rowerze i w środku lasu z jakiś budynków wyleciały na mnie dwa psy. Jeden miał mordę pitbulla, ale mieszaniec.
Dogonił mnie w parę sekund i startuje do nogi. Prawie mnie u--------ł ale się odsunąłem
Drugi raz już doskoczył ale dostał strzała z spd. Zapiszczał i uciekł
Dzisiaj mam zamiar poświęcić się i jechać tam wieczorem z gazem
Jak pieseł będzie to wzywam policję i robię akcje.
Jak myślicie dobry pomysł?
#rower #kiciochpyta #takasytuacja
źródło: temp_file7921245364322459047
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/72152517/521-651-20-113-521-784-ostatnio-jechalem-sobie-row
na tej drodze ograniczenie prędkości jest do 90 xD
@ChlopoRobotnik2137
Ew. jak już wcześniej zobaczę że będzie się chciał rzucić zejść z roweru i skopać go tylko jak podbiegnie.
Teleskop
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Albo lepiej mam karabin lub pistolet i jak tylko go zobacze to wale do niego serią po ryju. Najlepiej to ogólnie dać się pieskowi pogryźć i pójść przeprosić właściciela że skusiło się jego pieski i nic nie zrobiło i donieść na siebie na policje. A jak mnie u-------i to
@gadatos: Jasne, że rób! Z Tobą sobie nie poradziły, pogryzą kogoś innego, kto sobie nie poradzi.
specialnie pojechałem tamtędy po raz drugi tym razem sytuacja się powtórzyła tym razem miałem dużą prędkość więc pieseł nie doleciał do mojej nogi.
dojechałem do domu i zadzwoniłem na policję
na początku nie chcieli na 997 przyjąć mojego zgłoszenia