Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Przestała się podobać tak facetom jak dawniej i uznała, że się oszpeci jeszcze bardziej i powie, że to protest ze względu na patriarchat xD
@BajaScorpions: Generalnie to tak, ale typiara jest osobą publiczną i sama taką drogę wybrała.
Jeszcze gdyby po prostu sobie wygląd zmieniła to pół biedy. A ona z tego szopkę rozkręciła, że to przez facetów itp xD
No to kurde sama nas do odpowiedzi wywołała. Gdyby skleiła wary w temacie swojego wyglądu to nawet bym nie wiedział o jej istnieniu, a gdybym ją spotkał
Pierwsze zdjęcie ma tyle filtrów, że więcej już nie zmieści. Na pewno młodsza, szczukplejsza i z dłuższymi włosami była ładniejsza
- Promują jakieś body positve żeby grubasów wypromować na modelki a dokopać ładnym.
- Szkalują grid girls które pozują przy samochodach na festynach i wyścigach pozbawiając je pracy.
- Promują jakąś modę na zapuszczanie włosów pod pachami, chodzenie bez podpasek i ścinanie włosów z farbowaniem na pstrokate kolory i omamiają tym ładne dziewczyny
@andbatros: Ona ma 27 lat!
@andbatros:
Wam to już naprawdę przygrzalo w dekiel, zabroncie jeszcze kobietom robić ze swoim ciałem co one chcą bo wy się czujecie skrzywdzeni xD granie roli ofiary opanowaliscie do perfekcji.
Jak facet zrobi sobie dredy i zgoli brodę to rozumiem że też krzywdzi tym swoją różową? Jeśli w
@andbatros:
Incelstwo to samo - naczyta się harlequinow dla przegrywow i baitowych artykułów na Onecie i potem głosi farmazony, że wszystkie baby są złe i nagle stracili zainteresowanie kobietami xDD a po prostu siadło na dekiel i potrzeby jest psychiatra.