✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ceny mieszkań są absurdalne! W ciągu czterech lat odkąd kupiłem swoje #mieszkanie w #warszawa jego wartość wzrosła o 100%. za 95m^2 zapłaciłem 970'000 PLN razem z miejscem postojowym w garażu podziemnym! Teraz podobne mieszkanie na tym samym piętrze, kilkadziesiąt metrów dalej kosztuje prawie 2'000'000 PLN Wy tam normalni jesteście? #nieruchomosci
@mirko_anonim: przebijam w 2017r kupilem 118m stan dev za 700k z garazem i komorka, przy otwartej juz stacji metra. natomiast to ze ktos wystawil mieszkanie za 2 banki to jeszcze nie wiadomo czy za tyle sprzeda. w moim bloku chlop wystawil 165m z tarasem 100m za 3,2mln, juz sprzedal ale ostatnia cena jaka wsiala na otodom to bylo 2,4 i mieszkanie stalo od 2021 do maja 2023. takze ostroznie ;)
Ceny mieszkań są absurdalne! W ciągu czterech lat odkąd kupiłem swoje #mieszkanie w #warszawa jego wartość wzrosła o 100%. za 95m^2 zapłaciłem 485'000 PLN razem z miejscem postojowym w garażu podziemnym! Teraz podobne mieszkanie na tym samym piętrze, kilkadziesiąt metrów dalej kosztuje prawie 1'000'000 PLN Wy tam normalni jesteście?
@mirko_anonim: Mieszkanie na BK może 1-2% zajdziesz. Ja zszedłem 2,8% przed BK2%, także niewiele. Jest pole manewru dla tych dużych i drogich mieszkań co sie nie łapią.
@mirko_anonim: Tanio kupiłeś to i pewnie tanio wykończyłeś. Mieszkanie dla potencjalnego nabywcy byłoby do remontu więc 2 miliony nikt nie da. Ale tak, ceny wzrosły.
Ceny mieszkań są absurdalne! W ciągu czterech lat odkąd kupiłem swoje #mieszkanie w #warszawa jego wartość wzrosła o 100%. za 95m^2 zapłaciłem 970'000 PLN razem z miejscem postojowym w garażu podziemnym! Teraz podobne mieszkanie na tym samym piętrze, kilkadziesiąt metrów dalej kosztuje prawie 2'000'000 PLN Wy tam normalni jesteście?
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
~Ktoś w 2019r.
@mirko_anonim: