Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +873
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
mrukamani +29
Moja #rozowypasek ma salon kosmetyczny, od samego początku przychodzi do niej jej siostra na full pakiet (około 300ziko i do tego systematycznie bo co 2.5 tygodnia), ona zawsze narzeka że nie mają siana i tak dalej, a co rusz widzimy że jedzą śniadania na mieście, remonty jakieś itp. No i jak łatwo ogarnąć moja rozmyśla czy nie brać chociaż połowy kasy za usługę, koszty rosną, materiały kosztują a w tym czasie co ją robi mogłaby zarobić, tym bardziej że jej siostra nigdy nie wyszła z własną inicjatywą żeby zapłacić choć raz, kminimy nad tym aby nie popsuć relacji w rodzinie, że niby moja zachłanna na siano jest, ale denerwuje nas jednak roszczeniowość ze strony jej siostry :/ Jak to ugryźć aby miało to ręce i nogi?
#logikarozowychpaskow #dzialalnoscgospodarcza #rodzina #kosmetyki
@Kanterek ma booksy wiec widać kiedy ma klientki
@wujek_zla_rada oni nie mają czasu bo pracują i mają dzieci, wiec no na bank na to nie pójdzie
@maikeleleq: Normalnie jak z kazda inna osoba, nie wloze do garnka ich wdziecznosci, ze zrobilem cos za darmo.
Masz odpowiedź, skąd ich stać.
"Ona zawsze narzeka że nie mają siana i tak dalej, a co rusz widzimy że jedzą śniadania na mieście, remonty jakieś"
Jeśli rodzina to okej, można zrobić po 'taniości' czy coś ale tutaj totalny brak szacunku z drugiej strony. Mnie tak zawsze jako 'tego kąputerowca' za dzieciaka próbowali na formatowania instalowania itd wciskać, czy nawet coś elektroniką typu pralka się popsuła przecież też na prąd i ma guziki xD
Gdy trochę dorosłem
Zastanów się, czy zależy ci na relacji z osobą, dla której jesteście dojną krową ( ͡º ͜ʖ͡º)