Aktywne Wpisy
SzymonXes +43
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj
tomkol +292
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk
Moja #rozowypasek ma salon kosmetyczny, od samego początku przychodzi do niej jej siostra na full pakiet (około 300ziko i do tego systematycznie bo co 2.5 tygodnia), ona zawsze narzeka że nie mają siana i tak dalej, a co rusz widzimy że jedzą śniadania na mieście, remonty jakieś itp. No i jak łatwo ogarnąć moja rozmyśla czy nie brać chociaż połowy kasy za usługę, koszty rosną, materiały kosztują a w tym czasie co ją robi mogłaby zarobić, tym bardziej że jej siostra nigdy nie wyszła z własną inicjatywą żeby zapłacić choć raz, kminimy nad tym aby nie popsuć relacji w rodzinie, że niby moja zachłanna na siano jest, ale denerwuje nas jednak roszczeniowość ze strony jej siostry :/ Jak to ugryźć aby miało to ręce i nogi?
#logikarozowychpaskow #dzialalnoscgospodarcza #rodzina #kosmetyki
Niech twoja zaproponuje siostrze pomoc przy no nie wiem sprzątaniu, czy innych pracach. Będzie się działo, XDD
@maikeleleq: Jej siostra jakoś ma w dupie rodzinne relacje. To i wy miejcie też w dupie. Albo kasa albo kopa w dupe. Dobrymi relacjami nie wyżywisz rodzinny. A jeszcze zaraz zleci się ciotka, jedna, druga, kuzynka, babka, i też będą stękać że kasy nie mają.
@maikeleleq:W gotówce albo naturze. Jak ktoś o mnie pamięta tylko jak ma do mnie sprawę, to ja nie mam dla niego czasu. Krótko i konkretnie: niech płaci. ile to wasza decyzja. Skoro Mamusia lubi sponsorować Córkę, to niech sponsoruje, ważne, żeby kasa była. Opcja druga, niech Siostra się odwdzięczy, zawsze może wam chatę ogarnąć jak nic innego nie umie.