Aktywne Wpisy
sruk +80
zawsze mnie irytuje jak zachód pokazuje polske jak jakąś białą utopie, ci ludzie nie mają pojęcia jaka tu jest bieda i korupcja, jakie wały sie tu robi codziennie żeby okraść obywatela, ci prawicowcy z zachodu by spierdzielali do swojego "lewackiego piekła" po trzech dniach życia w polsce powiatowej, i prawdopodobnie uważają polaków za podludzi w porównaniu do szwedów, czy niemców.
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
klewerewel +8
Podchodzi do mnie chłop z pracy i pyta się czy chodzę czasami na saunę.....Ja pier*****e...... I dziwicie się dlaczego kobiety chcą być oddzielone od mężczyzn w saunach
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
Przyjeżdżałem rowerem z domu oddalonego o 18 km. W cieciówce woda w butlach, lodówka, wiatrak i moskitiery w oknach. Do 1:00 czill na leżaku przed budą, grill, gry na tablecie, przeglądanie neta, spermienie do dziewczyn na stronach randkowych xd Z jedną się nawet nawet spotkałem. Później śpiulka do 7:30.
Ale najpiękniejszy był spokój. Cisza dookoła. Rano przyjeżdżał regularny cieć, zmiana, wracałem do domu, śniadanko, z godzinka drzemki i cały dzień nad okoliczną rzeczką. Później znowu dojazd do cieciówki. A po dwóch miesiącach kupiłem sobie wypasionego, jak na tamte czasy i warunki, lapka.
I szacunek ojca, że syn ciężko pracuje. Ojciec nie zdawał sobie oczywiście sprawy, że dosłownie nic tam nie robiłem i że spałem w nocy xd Pierwsze dwa dni zrobiłem obchody terenu, żeby poznać całość, ale później już się nie fatygowałem. Pełen luzik.
Nie wiem w sumie czemu, ale tak niesamowicie fajnie wspominam tamte wakacje, jako chyba najlepszy okres w życiu. A byłem tylko cieciem z groszową wypłatą i setkami przepracowanych godzin.
#feels #dziecinstwo #wspomnienia #wyznaniezdupy #wygryw
Już widzę jak z terenu Janusza coś zostało skradzione, ten to zgłasza i nie dostaje odszkodowania bo przecież ciecia nie było
@kazimierz-wardecki: 3k do łapy iles lat temu to grosze?
- Wpłata z 2010 jako wypłata z 2000 tzn. 3k zł zamiast 800 zł.
- Granie w gry na tablecie w 2010. Wtedy jeszcze nie było tabletów, a na pewno nie w mało zamożnej rodzinie (sądząc po konieczności pracy wakacyjnej).
- Praca na czarno jako cieć.
Ewidentnie historia wyssana z palca. Ktoś młody sobie wymyślił, ale nie
@kazimierz-wardecki: W 2010 kwota 3000 zł netto to było mocno ponadprzeciętne wynagrodzenie.