Wpis z mikrobloga

@ntdc: @kikiton kiedyś strzelił gafę i powiedział że jak się wraca z rajdu, czy tam delegacji to lepiej dać żonie znać o której się będzie,by się nie zaskoczyć widokiem z innym. Typ był dobrym kierowcą, ale ekspert z niego żaden.
  • Odpowiedz
@OrzechowyDzem: Na wykopie panuje dość prosta narracja, akceptowalne jest tylko mówienie że Peretti z---------ł jak idiota.

Jeśli powiesz że kierowca z---------ł jak idiota ale napomkniesz coś jeszcze o zaskoczeniu zwężeniem drogi albo zaskoczeniu pieszym jako czynnikach które w mniejszym stopniu niż z-----------e ale również mogły przyczynić się do wypadku to jest to traktowane przez większość wykopków za "wybielanie Perettiego".

Bierze się to stąd, że większość wykopków ma skłonność do nieogarniania
  • Odpowiedz
@aks_762: ależ słowotok :D
Gdzie on powiedział, że kierowca miał kontrolę nad autem?
Źle też użyłeś zwrotu sic!

Uczepiliście się tego Hołka jakby bronił świra drogowego a on tylko odniósł się do nagrania xD
  • Odpowiedz
zaskoczeniu zwężeniem drogi albo zaskoczeniu pieszym jako czynnikach które w mniejszym stopniu niż z-----------e ale również mogły przyczynić się do wypadku

@Brzychczy: Gdyby nie te alko to byłaby jakiś argument, ale przy dwóch promilach i szybkości, to reszta czynników jest pomijalna.
  • Odpowiedz
@djtartini1:

Gdyby nie te alko to byłaby jakiś argument, ale przy dwóch promilach i szybkości, to reszta czynników jest pomijalna.

Idąc tym tokiem myślenia, to i dwa promile są pomijalne bo jazda z taką prędkością w środku miasta jest idiotyzmem nawet na trzeźwo.

Co nie znaczy, że o tym i o innych czynnikach nie można mówić. Można, wystarczy nie wpadać w jakąś wykopkową paranoję, że wszyscy inni chcą go w
  • Odpowiedz
@markus666: nie odpowiedziałeś na moje pytanie: co złego Hołek powiedział? ;d
nie musisz mi opisywać nagrania, bo też je widziałem.
Nie powiedział, że kierowca miał kontrolę nad autem, tylko że był świadomy prędkości.
  • Odpowiedz
@Brzychczy: Kto neguje ze byl zaskoczony zwezeniem drogi albo pieszym? To jest oczywiste ze mogl byc zaskoczony, o ile wgl widzial jak byl tak n------y ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko najwazniejsze jest to ze to zaskoczenie wynika z braku czasu na poprawna reakcje jak jechal ze 160 km/h. Gdyby jechal jak kazdy inny to zadnego zaskoczenia by nie bylo. Gdyby nie z---------l to zaskoczenia i wypadku
  • Odpowiedz