Aktywne Wpisy
xxx_XXX_xxx +255
Przedstawiam Wam wielką panią psycholog @Kaja_Kern ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie lubi krytyki i ciężko ją znosi xD
#chcepogadac #patologiazewsi #rozowepaski
Nie lubi krytyki i ciężko ją znosi xD
#chcepogadac #patologiazewsi #rozowepaski
janciopan +153
Jak ja takich gości nie lubię, ani to informatyk specjalizujący się w sztucznej inteligencji ani neurobiolog. Fizyk lata sobie po wywiadach i zgrywa eksperta od spraw których nawet większość zawodowych kuców z wykształceniem nie kuma.
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja
I skąd zmywarka wie kiedy uzupełnić sól? Dziś mi krzyczała na display aby uzupełnić sól dlatego to zrobiłem.
#kiciochpyta
@tsumazi: Dzięki za info! Żona mi mówiła tylko, że sól nie powoduje zacieków. etc. ale twoje wytłumaczenie jest lepsze!
@Zarzutkkake: hmm ja mam w kartonie sól, kupione z Edeka.
@Zarzutkkake: no ale tylko w kartoniku sprzedają sól i tabletki xD
A kartonik z solą ma nawet specjalny dziubek aby nie rozsypać. choć zawsze rozsypuje xD
@aptitude bądź mną
wyprowadź się od starych
właściciel mieszkania wstawia ci zmywarkę
kup kostki do zmywarki
umyj naczynia
zostają na nich zacieki
dowiedz się, że musisz kupić też sól do zmywarki, żeby nie było tych śladów
w sklepie tylko opakowania po 9000 kilo za 9000 złotych
nie potrzebujesz aż tyle i nie chcesz wydawać hajsu
pojedź do rodziców na obiad
odsyp sobie
Gdy złoże jest już nasycone jonami, następuje regeneracja. Im twardsza woda, dzieje się to szybciej - twardość wody należy zaprogramować w zmywarce po wykonaniu samodzielnie testu twardości wody. Wystarczy kropelkowy
Komentarz usunięty przez autora
@Mrjohnsmith: no tak, sól to tego pojemnika się dodaje co się odkręca, a tabletki do tego co się przesuwa, ale w sumie to nie wiem, w sumie dobre pytanie. podbijam ^3
@Mrjohnsmith: tak, przeczytaj jeszcze raz jak to działa. Sół działa na długo przed pojawi się woda w głównej komorze do zmywania
Ale mimo wszystko nie zaufałem w 100% i wolałem mieć pewność, że zmywara się nie zepsuje po jakimś czasie, więc po prostu zmieniłem ustawienie nasypu soli