Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem mężczyzną, mam 23 lata a moja d--a jest ogromna i duża jak u kobiety. Nie mam nadwagi, jestem taki przeciętny normalny, tylko mam mega kompleks d--y, ponieważ jest serio okrągła, taka jędrna, umęśniona i uwydatniona, lepsza od niejednej kobiety. Mega denerwujące, dużo ludzi zwróciło mi na to uwage. Jakbym zrobił fotke w lustrze bez twarzy, ogolił nogi, to by nikt nie poznał, że jestem mężczyzną, tylko kobietą ze spoko dupą.

Czy da się to jakąś naprawić? pytam poważnie. Czy tylko operacja wchodzi w gre? jesli tak to jaka i jaki lekarz się tym zajmuje, do kogo się udać?

#silownia #niebieskiepaski #mirkokoksy #mikrokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem mężczyzną, mam 23 lata a moja d--a jes...

źródło: comment_SP7vi8soVclB6tdrfvynEpeJuUWPuWH2

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakbym zrobił fotke w lustrze bez twarzy, ogolił nogi, to by nikt nie poznał, że jestem mężczyzną, tylko kobietą ze spoko dupą.

Czy da się to jakąś naprawić?

@mirko_anonim: zakładaj onlyfans
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Jakbym zrobił fotke w lustrze bez twarzy, ogolił nogi, to by nikt nie poznał, że jestem mężczyzną, tylko kobietą ze spoko dupą.

Wyślij fotkę i pozwól ocenić okiem eksperta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: krągłości dup kobiecych wynikają z rozłożenia tkanki tłuszczowej a nie z mięśni. A ty piszesz, że masz umięśnioną dupę? Mięśnie na dupie, zwłaszcza bardzo rozwinięte, nie tworzą ładnego krągłego tyłka, jak u kobiet. Możliwe, że tak ci się odkłada tłuszcz.
  • Odpowiedz