Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
cffelson +40
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill
No ale tak, taka jest zasada. Placi ten kto zaprasza. Mowimy tu o obiadach biznesowych czy spotkaniach ze znajomymi (lub nowo poznanymi osobami). Wyjatkami sa spotkania z dobrymi przyjaciolmi gdzie po latach wypracowane sa inne metody/mechanizmy. Podstawowa zasada jednak jest zapraszasz - plac.
A po komentach widac, ze kobiety na tym forum to zwykle, bezmozgie malpy.
Z jednej strony mają wschodnią mentalność, gdzie to mężczyzna utrzymuję kobietę, a ona siedzi w domu.
Z drugiej strony dążą do zachodnich standardów, gdzie kobieta i mężczyzna (w domyśle) maja jako równi, te same prawa i obowiązki.
Oczywiście wybierając sobie najlepsze cechy obydwu standardów.
Dlatego polskie kobiety są oceniane gorzej od zachodnich czy ukraińskich.
Co ciekawe, uroda polskich kobiet to też mit. Może
Ale to w teorii bo te kobiety mają zakodowane, że kto zaprasza ten płaci jako nadrzędną zasadę!
Czaisz? One nie zapraszają bo to PRAWDZIWY FACET powinien organizować randki i
@WielkiNos: to dość głupi zwyczaj, szczególnie że zwykle jedna strona zaprasza częściej niż druga. Np. dawniej jeden kolega zapraszał mnie na piwo dużo częściej niż ja jego, ale zawsze płaciliśmy za siebie. Teraz w mojej grupie znajomych jest tak, że zwykle ja zapraszam (albo drugi kolega), a pozostali koledzy nigdy. Więc gdybyśmy się trzymali tego zwyczaju
Takie laski tylko jedzą i piją na koszt frajerów i mówią na nie "Food diggerki". Brochy takiej laski nigdy nie ujrzysz, gdyż wynik gry został ustanowiony od samego początku. Kobieta, która jest prawdziwie zainteresowana facetem, nie zwróci uwagi na to, że na pierwszej randce idzie na spacer.
Komentarz usunięty przez autora
Kiedy umawiasz się na randkę -jest to sugestia żeby zrobić coś razem a nie zaproszenie.
Komentarz usunięty przez autora
Popatrz na profilowe tych babek na tym skrinie ,co najwyżej przeciętne. Wiec i spotykają się z normikami 5/10.
@kubor_: laska w poście wyraźnie zaznacza, że to ona zaproponowała pójście do baru