mirko_anonim mirko_anonim 08.07.2023, 10:13:17 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimCzy takie dodatki do pensji jak bony Sodexo albo punkty MyBenefit które dostaję co miesiąc podbijają mi zarobki dla banku, tym samym zwiększając zdolność kredytową?#nieruchomosci #kredythipoteczny #banki─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
damienbudzik damienbudzik 08.07.2023, 10:15:06 via Wykop 0 + @mirko_anonim: nie, tak przynajmniej było w moim przypadku
mirko_anonim mirko_anonim 08.07.2023, 10:40:08 via mirko.proBOT 2 + Anonim (nie OP): A masz to ujęte w rozliczeniu pensji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)Po co bankowi po tym, że dostajesz jakieś bony. Można nawet sądzić, że masz bony boś biedak i tym bardziej nie warto dawać kredytu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ─────────────────────Pokaż całość
PfefferWerfer PfefferWerfer 08.07.2023, 11:46:02 via Wykop 6 + @mirko_anonim: Nie liczy się dla banku jako twój dochód, ale liczy się dla urzędu skarbowego jako twój dochód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NitrousOxide NitrousOxide 08.07.2023, 18:14:29 via Android 0 + @PfefferWerfer gdzieś mi świta, że takie bony czy inne punkty, jako że idą z zfśs są nieopodatkowane do kwoty chyba 3000 złotych.
Czy takie dodatki do pensji jak bony Sodexo albo punkty MyBenefit które dostaję co miesiąc podbijają mi zarobki dla banku, tym samym zwiększając zdolność kredytową?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #banki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po co bankowi po tym, że dostajesz jakieś bony. Można nawet sądzić, że masz bony boś biedak i tym bardziej nie warto dawać kredytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────