Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +52
#tinder takie tam z wczoraj
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
120_Dni_Sodomy +28
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
W skrócie: Jest to frustracja, że chłopców prowadzi ktoś, a nie ja. Bo są trochę bardziej na prawo, bo bliżej im amerykański republikanizm niż europejska socjaldemokracja, bo chcą odbudować silną pozycję mężczyzny na świecie, kosztem napierającego feminizmu. Patriarchat? Niech będzie i patriarchat. Viva Patriarchat!
Kim są dla autora? INCELE. Incele, bo nie zgadzają się na cancel culture, bo nie zgadzają się na lewicowe szaleństwo. Boli i ma boleć. Tak
działa świat - historia pokazuje, że jest miejsce na różne ruchy, idee, ideologie i każdy ma swoje 5 minut. Teraz czas na nasze 5 minut.
Tak, zgodzę się w 100 %. Chłopcy idą po Polskę. Chłopcy idą po władze. Tak, idą po swoje zachcianki. Tak, może są samolubni. Tak, idą po swoją wizję. Tak, ta wizja jest niepoprawna politycznie. Tak, jest na przekór ideałom środowiskom III RP wywodzącym się z "Solidarności". Tak, poglądy są kontrowersyjne, ich plan to często czysty romantyzm, oczekują pozytywnych skutków terapii szokowej, nawet jeśli ona nie ma wielkich szans na powodzenie.
Idą po władzę dziś? Nie, idą po nią jutro. To się dopiero zaczyna
Ci chłopcy (ludzie wychowani w latach 85-95) idą po swoje i niech zajdą jak najdalej. I niech ta chłopięca wizja towarzyszy im aż do samego końca.
Młodzi POLACY- ŁĄCZCIE SIĘ :)
#pieklomezczyzn #niebieskiepaski #polityka #gownowpis #przemyslenia #takaprawda #4konserwy #konfederacja #polska #bekazlewactwa #takaprawda #p0lka
@card_man: Dlatego jako jedyni mają program, setki stron ustaw, wszystko możesz sobie poczytać, skonsultować on-line, sprawdzić... i jak do tej pory nie widziałem nigdzie żadnej merytorycznej krytyki tego wszystkiego, a są tego tony. Oczywiście nie piszę tu o krytyce ludzi którzy co do zasady twierdzą że podatki