Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Też obrzydzają was tatuaże i utożsamiacie je z patologią? Sprawiają, że nawet ładna dziewczyna staje się nieatrakcyjna, bo oszpeca własne naturalnie piękne ciało.

#tatuaze #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie, nie obrzydzają
Sam dziary nie mam, ale u innych mi nie przeszkadzają.
Swoją drogą śmieszą mnie takie rozkminy, zwłaszcza, jak ktoś nie ma jaj i pisze to z anonimowych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): mnie wrecz odpycha jak ladna dziewczyna sie tak oszpeca, ale co kto lubi - i jak jej sie podoba to jej wybor, ja na pewno na randke jej nei zabiore. inna sprawa ze robia to glownie pod publiczke, no bo kazda ma. zobaczycie ze za pare lat kokosy bedzie mozna robic na salonach ALE usuwania tatuazy. a za ok 5-10 lat jako ktos wyrozniajacy sie z tlumu bedzie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Bo wykopki to w dużej mierze takie toksyczne chłopaczki, którym całe życie ktoś czegoś zabraniał, całe życie ktoś im rozkazywał, więc teraz (nieudolnie) próbują użyć zasady "podaj dalej" i piętnować to, co w ich środowisku (dom, szkoła) zawsze było "nie do pomyślenia" ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Też obrzydzają was tatuaże i utożsamiacie je z patologią?

@mirko_anonim: tak, obrzydzają, ale nie, nie utożsamiam już z patolą za to z biedą umysłową. W tej chwili to jest już zwykły konformizm, każda głupia julka i oskarek mają to mam i ja. No zajebisty oryginalny i w ogóle rebel jesteś, że sobie zrobisz tatuaż tak jak połowa twoich rówieśników.
  • Odpowiedz
każdy koniecznie musiał wykrzyczeć, jak go to b r z y d z i .

@choochoomotherfucker: To działa w dwie strony, najbardziej plusowany komentarz to taki, że nie brzydzi, albo coś tam, że sam ma tatuaz i jest gites, jakby kogoś to interesowało, tak samo, ze kogoś brzydzi tatuaż, prawda?

Bo wykopki to w dużej mierze takie toksyczne chłopaczki, którym całe życie ktoś czegoś zabraniał, całe życie ktoś im rozkazywał,
  • Odpowiedz
@Duszeczek: czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Ja właśnie pisze o tym, że ci, którzy dali się złamać i ulegli presji, będą atakować tych, którzy złamać się nie dali. Prawidło stare jak świat. Ja właśnie po tym poznaje słabych ludzi - próbują znaleźć sobie ofiarę w taki sposób, żeby nie podpaść tym, którzy są nad nimi.
Ergo - to co powtarzam zawsze: każda "inność" to dla mnie taki papierek lakmusowy -
  • Odpowiedz