Aktywne Wpisy

Jestem mamą dwójki dzieci: syn 8 lvl i córka 2 lvl. Z mężem jesteśmy razem od 15 lat, w tym 10 po ślubie. Miesięcznie za dzieci płacimy następujące kwoty:
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
zurawinazmusztarda +244

Też obrzydzają was tatuaże i utożsamiacie je z patologią? Sprawiają, że nawet ładna dziewczyna staje się nieatrakcyjna, bo oszpeca własne naturalnie piękne ciało.
#tatuaze #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sam dziary nie mam, ale u innych mi nie przeszkadzają.
Swoją drogą śmieszą mnie takie rozkminy, zwłaszcza, jak ktoś nie ma jaj i pisze to z anonimowych ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: tak, obrzydzają, ale nie, nie utożsamiam już z patolą za to z biedą umysłową. W tej chwili to jest już zwykły konformizm, każda głupia julka i oskarek mają to mam i ja. No zajebisty oryginalny i w ogóle rebel jesteś, że sobie zrobisz tatuaż tak jak połowa twoich rówieśników.
@choochoomotherfucker: To działa w dwie strony, najbardziej plusowany komentarz to taki, że nie brzydzi, albo coś tam, że sam ma tatuaz i jest gites, jakby kogoś to interesowało, tak samo, ze kogoś brzydzi tatuaż, prawda?
Ja właśnie pisze o tym, że ci, którzy dali się złamać i ulegli presji, będą atakować tych, którzy złamać się nie dali. Prawidło stare jak świat. Ja właśnie po tym poznaje słabych ludzi - próbują znaleźć sobie ofiarę w taki sposób, żeby nie podpaść tym, którzy są nad nimi.
Ergo - to co powtarzam zawsze: każda "inność" to dla mnie taki papierek lakmusowy -
@Kotouak: a czy ja zaprzeczyłem to co napisałeś? albo, że jest innaczej? dodałem swoją opinie do tego (ʘ‿ʘ)