Wpis z mikrobloga

@Rad-X: usunalem wpis, bo kurdwa tu jest wiecej zmian i s----------a, niz tylko likwidacja zero.

To wyglada jakby ktos wczoraj byl wieczorem w pasazu niepolda i prosto stamtad poszedl do siedziby mpk ustalac zmiany.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Podobno ktoś się pośpieszył i to mają jeszcze ustalać w Radach Osiedli. Tak czy siak ja nie wierzę, że pl. Legionów / Dominikańska / Piłsudskiego wytrzyma te nowe linie i te zmiany.

@pasta_alla_carbonara Przywrócili. Ciekawe co się będzie działo na Hubskiej. Czy nie będzie cyrku pod Wroclawia jak się wszystko tam zjedzie.
  • Odpowiedz
@Tommy__: Pamiętam jak byłem w podstawówce czy gimnazjum to z jakiegoś powodu byłem w rynku i rozmawialiśmy z jakąś delegacją z zachodu o komunikacji miejskiej i generalnie wśród narzekań na to jak we wrocławiu jest źle wybijało się tylko zachwalanie linii 0 że to jest niewykorzystany potencjał i kilka drobnych zmian i będzie to zarąbista trasa odciążająca centrum.

Dziś rozumiem czemu tak mówili, czemu to nie działało, czemu dziś to
  • Odpowiedz
@Tommy__: Ciekawe czy będą likwidować 149, trasa 13 jest bardzo zbliżona.

Jakiś czas temu zlikwidowano 139, bo niby nikt nim nie jeździł, więc może sama 13 by wystarczyła, po drodze jest wystarczająco węzłów przesiadkowych.
  • Odpowiedz