Aktywne Wpisy
retromirek +506
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

repiv +11

#wroclaw #mpkwroclaw
źródło: temp_file4175211769084842783
PobierzKto to układał?
To teraz dojazd z Oporowa na Grunwald to będzie niezły r--------l
Komentarz usunięty przez autora
To wyglada jakby ktos wczoraj byl wieczorem w pasazu niepolda i prosto stamtad poszedl do siedziby mpk ustalac zmiany.
@pasta_alla_carbonara Przywrócili. Ciekawe co się będzie działo na Hubskiej. Czy nie będzie cyrku pod Wroclawia jak się wszystko tam zjedzie.
Jakie usuniecie lini 0 jak 0P i 0L już nie jeżdżą od kilku lat?
https://www.wroclaw.pl/komunikacja/rozklady-jazdy
Dwa ze chca likwidowac stala linie, a nie zastepcza, ktora jest w zalozeniu tymczasowa.
źródło: obraz_2023-07-07_154814958
PobierzDziś rozumiem czemu tak mówili, czemu to nie działało, czemu dziś to
Jakiś czas temu zlikwidowano 139, bo niby nikt nim nie jeździł, więc może sama 13 by wystarczyła, po drodze jest wystarczająco węzłów przesiadkowych.