Wpis z mikrobloga

ale żeby dorosły chłop nie mógł sobie piwa kupić po 22. P------y naród
Miało być kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej, bo tylko to mam w barku. Gratuluję walki z alkoholizmem.
#kielce #zalesie #majowka
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej

@repiv: to chodziło o wypicie piwka do grilla, czy d-------e się 40% alkoholem na noc? xD normalni ludzie po prostu by nic nie pili, kurde, żadna sytuacja by mnie nie zmusiła do walenia wódki
  • Odpowiedz
Ja bym do tego jeszcze p-------y dorzucił, dwa najgorsze nałogi.

@beer_man: to chyba hazardzisty nie widziałeś xD ciężko majątek rodzinny przepić albo przepalić. A przejabać w kasynie możesz w 5 sekund.
  • Odpowiedz
  • 19
@repiv w tym zakresie nie chodzi o Ciebie, a o Sebixa który wiedząc że nie ogarnie alko, odpuści sobie wędrówkę do nocnego po drodze zaczepiając losowego typa wytrącającego z imprezy czy pracy w jakiejś knajpie.

Nocna przestępczość spadła w miastach gdzie wprowadzono te ograniczenia.

Konsensus społeczny jest taki, że lepiej odpuścić już tego browara, jeżeli w zamian nie trzeba kolejny raz wstawiać nowych szyb na przystanku, albo nowych zębów Krzyśkowi wracającemu
  • Odpowiedz
@repiv widzę że w komentarzach już pełno inteligentów dla których kupienie sobie somerka w żabce o godzinie 22 podczas spontanicznego wypadu ze znajomymi na miasto to już zaawansowany alkoholizm, ciekawe że już jakoś nikomu nie przeszkadza to że pijus będący w ciągu alkoholowym może sobie na spontanie pójść na zakupy do monopolowego w godzinach typu 6 albo 11 rano xD
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: ojoj zniewolony człowiek somerka kupić nie może. Jakim to trzeba być tłukiem, żeby do 22 nie kupić sobie piwa. Bardzo k---a dobrze. Od kiedy osobie nietrzeźwej można sprzedać a-----l? Przepisy się zmieniły?
  • Odpowiedz