mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Scenka, rozmowa pewna:
Matka mojej dziewczyny: Wydałeś 35zł na obiad (na wagę), tam miałbyś obiad za 20zł...
Ja: Ja się tym nie przejmuję, zarabiam tyle, że za 0,5h zapominam ile wydałem (20k miesięcznie)
Matka dziewczyny: O i widzisz, to dopiero mieć dobrze takiego męża...
Dziewczyna: I co z tego skoro nawet cheeseburgera z Mcdonald's nie kupi...
Ja: Ja gardzę takiego rodzaju żywnością i nie jem.

Powstrzymałem się od odpowiedzi, że lepiej mieć gołodupca który kupi chesseburgera. A już takowego miała i nie muszę mówić jak to się skończyło na dłuższą metę. No ale u kobiet chyba wyciąganie wniosków oraz logiczne myślenie to tak... średnio funkcjonuje. Gołodupiec naobiecuje wszystko kobiecie i to co dziwne - on ma większe szanse niż taki bogacz który nie wydaje pieniędzy na byle co. Dlatego chyba dziewczyna niebawem ode mnie sama odejdzie na poczet faceta który jej wszystko obieca a potem będzie płacił alimenty bo jak pojawi się wpadka to odejdzie ;)

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #takasytuacja

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

19
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
pan-violaceus
@mirko_anonim: stary masz coś z głową, współczuje i tobie i twojej dziewczynie
1077
heniek_8
@mirko_anonim: odejdzie od ciebie bo masz nieleczony autyzm, co widać w cytatach z rozmowy z matką i w samym wpisie,
nie z powodu cheeseburgera
1038
PurpleHaze
@mirko_anonim: Z twojego wpisu bije jedno, uwazasz sie za lepszego ze wzgledu na to ile zarabiasz i wszystko/wszsytkich traktujesz przez pryzmat pieniedzy.

Widac to najbardziej w ostatnim akapicie, gdzie piszesz o golodupcach, poprzednich chlopaku ktory byl golodupcem, zeby w pewnym momencie wyskoczyc ze slowem "bogacz" chyba w swoim wlasnym kierunku.

Matka ci pocisnela w delikatny sposob, a ty nawet tego nie zauwazyles, bo polechatala twoje ego, bo ty ZARABIASZ.

Z
117
klementyna123
@mirko_anonim: ale ty masz silna psychike
108
GruszkaZembuszka
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
80
Mortifer
79
GruszkaZembuszka
@mirko_anonim: jak gardzisz takim zarciem i nie jesz to nie jedz ale nie zabraniaj komus xD
62
Mortifer
@mirko_anonim: Idź do psychiatry. Po ilosci tekstu widzę że trafiłem w czuły punkt.

Nawet nie mam zamiaru czytać tego wysrywu bo masz z garem.
59
czescmampytanie
@mirko_anonim: a potem ludzie się dziwią czemu informatycy mają opinie spierdonów xD
57
taki_typa
on ma większe szanse niż taki bogacz który nie wydaje pieniędzy na byle co

Bogacz 20k xD Ale Ty musisz być żałosny xD
50
qdry
qdry
qdry
  • adult
46
maikeleleq
@mirko_anonim chłop co szukał poklasku a go zgasili jak peta XD Ewidentnie próbujesz jej wmawiać co jest lepsze co gorsze i zmuszasz ją żeby myślała tak samo, prędzej czy później odejdzie bo ile można, widać że ma w dupie te drogie knajpy tylko chce zjeść jak człowiek cheesa z maka XD Zabraniaj jej więcej, na pewno mocniej będzie cię kochać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
46
mirko_anonim
Anonim (nie OP): No ja bym wolala golodupca z ktorym pojde do maczka, niż snoba jak ty

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
43
GruszkaZembuszka
@mirko_anonim: jeden cheesburger i skrajne sytuacja w postaci uzaleznienia XDDD
Typie rozpedz sie sciana sama cie znajdzie xD
43
Dekadent_z_plazy_Omaha
@mirko_anonim: po tym wysrywie to ja już jestem pewien że lwią część swojej obrzydliwie ogromnej fortuny (20k miesięcznie) musisz przeznaczyć na dobrego terapeutę, tylko na nim nie oszczędzaj tak jak na swojej dziewczynie xD
39
qdry
qdry
@mirko_anonim: op = buc
29
czlowiekzcegla
@mirko_anonim XD to teraz postaw się w odwrotnej sytuacji, że kobitka chodzi z tobą do łóżka, ale berła ci nie wypoleruje, bo "brzydzi się taką czynnością" xD chyba związek polega na tym aby w miarę możliwości się uszczęśliwiać i sprawiać sobie przyjemności. Jak kobitka ma ochotę o--------ć maka to niech se o-------i xD
19
hadrian3
@mirko_anonim: mordo, musisz być królem imprez ( ͡° ͜ʖ ͡°)
19
Towarzysz_Szmaciak
@mirko_anonim: My się kuva tu z p0lek śmiejemy, ale niektórzy p0lacy to nie lepsi xD
@Mortifer lepiej bym tego nie ujął.
19
enhansa
enhansa
@mirko_anonim: Jedno jest jasne, wiadomo czemu piszesz z anonima xD
18