Aktywne Wpisy

wykop +33
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +10
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

źródło: IMG_5039
Pobierzoj tam, tez jestem za psami, ale trzeba tu uznac wyzszosc kotów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
choć zasługują na spacerki na smyczy też
źródło: no i się zesrał
Pobierz@Invisiblinio: jak sie uprzesz to tez mozesz psu pozwolic srac w domu tak jak kotu
@Wincyyyyj ogółem życie z psem jest lepsze, ale nie wie ten kto nigdy nie mieszkał z psem
Ponadto, nigdy nie poczułem ograniczenia z posiadania psa, jak gdzies jadę za miasto wypocząć to pies jedzie ze mna, po za tym wyprowadzenie psa raz dziennie przez każdego domownika czyli 3 spacery dziennie i nakarmienie to nie jest dużo roboty, po za tym 70% moich sąsiadów zna i lubi mojego psa, ponadto ile ludzi ciekawych poznałem przez psa i spacery to głowa mała.
Najwyraźniej potrzebujesz psa żeby nie siedzieć przed telewizorem tylko wyjść na spacer raz dziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To opowiedz mi jak załatwiasz dwutygodniowe wakacje zagraniczne? Pewnie szukasz kogoś żeby zajął się psem. A wypad w tatry? Pewnie to samo. A na spontaniczny
@munioman: moje smutne na deszczu xD
@Wincyyyyj: ej tak samo z dzieckiem
Każdy z Was ma rację, ale też pamiętaj że każdy ma inne potrzeby. Ogólnie to fajnie by było gdyby faktycznie bardzo aktywni ludzie nie brali psów, bo w praktyce 80% z nich nie
nigdzie nie napisałęm, że nie można, ale wymaga dodatkowego planowania, jeśli chce się zabrać psa to trzeba wybrać miejce gdzie go zaakceptują, zastanowić się nad transportem itp. Koniec ze spontanicznym wypadem na weekend do Rzymu
to o czym ty dyskutujesz dzieciaku jak w razie czego mamusia się pieskiem zajmie. Ja mówię o dorosłych osobach które są głównym opiekunem psa i nie mogą sobie pozwolić na zostawienie go w domu na dłuższy czas bo mieszkają same.