Aktywne Wpisy
kris-90 +126
#tenis #sport Dzisiaj 25. urodziny obchodzi Iga Świątek :)
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
źródło: krolowamaczki
Pobierz
lubie-sernik +163
źródło: 1000056710
Pobierz

Borykam się z tymi myślami odkąd mam focusa (ponad rok) i stwierdziłem że w końcu zadam to pytanie. 2012rok 2.0 tdci 163km. Stresuje mnie wypalanie DPF xd
Śmigam sobie trasą to nic nie wypala, a gdy tylko wjadę do miasta gdzie np. muszę się zatrzymać do sklepu albo podjadę pod pracę i chcę wysiadać to wypala się nagle DPF. Nauczyłem się już że gdy auto jest lekko zamulone i spalanie na postoju jest zwiększone to wypala się dpf, jakby z automatu już to czuje. Co się stanie gdy zgasi się silnik podczas tego wypalania? Wujek googel mówi że może to prowadzić do KATASTROFY SILNIKA… O co się martwię to gdy żona jedzie autem, to po prostu nie wie że się takie coś wypala i ciężko jej to wytłumaczyć, że czasem trzeba poczekać chwilę w aucie nie gasząc go. Skoro to taka poważna sprawa to powinna być jakaś kontrolka typu NIE GAŚ AUTA BO BĘDZIE ŹLE ???
#motoryzacja #dpf #ford #mechanikasamochodowa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
a stara jak taka cwana to niech potem placi za naprawe
Jak 99% właścicieli aut z DPF i żadnej katastrofy nie ma
@mirko_anonim niespalone paliwo wpada do oleju, niedopalony dpf ma tendencje do zapychania sie
Po jakim czasie?
Myślisz że jakiś Hans i Helga przejmowali się tym? Nie. Jeździli kilka lat zanim auto trafiło do Polski i tu nagle trzeba głaskać.
Jak się przypcha i nie da rady wypalić to wyskoczy komunikat, żeby wyjechać dalej i tyle
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny