Aktywne Wpisy

Defined +169
No witam po banie. Dziękuję za wszystkie PDW jakie od was otrzymałem. Jestem też ucieszony, że afera nie ucichła. Właściwie to przez te kilka dni można było się poczuć jak na starym dobrym wykopie. Oczywiście zgadzam się z tą inicjatywą na "s" kmwtw i #pdk. Teraz przejdźmy do konkretów, bo widzę odpowiedź administracji. Mogliście po prostu napisać to wcześniej zamiast banować, ale o tym poźniej.
Kluczowa data to 18

Wrrronika +4
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

Kolejny moj zwiazek sie rozpada lecz tym razem wiem, ze to moja wina i chcialbym nad tym popracowac. Po raz trzeci juz slysze, ze mam za duze wymagania wobec drugiej osoby i ta osoba, boi sie ze nie sprosta oczekiwaniom. Problem w tym, ze mam taka nature ze skoro ja daje cos od siebie, to oczekuje tego samego. Chcialbym to zmienic. Przykladowo gotuje dziewczynie obiad, zabieram ja w fajne miejsce. Oczekuje ze ona tez cos fajnego zrobi a niekoniecznie to sie dzieje. Ja jestem taki, ze po prostu robie i sie nie zastanawiam. Zrobie 10fajnych rzeczy i dostane 1 w zamian. No i problemem jest to, ze oczekuje tego samego od drugiej osoby. Nie powinienem tego robic ale nie widze rozwiazania tego problemu na zasadzie: to tego nie rob. To mam gotowac tylko dla siebie? Mam nie czekac na te osobe i sam jechac na wycieczke? Jesli ona nie wymysli jak fajnie spedzic dzien, to mam sam cos robic? Najlepsze podejscie w tej sytuacji byloby nie robic nic, ale to nie moja natura. Jestem aktywna osoba i nie lubie bezczynnosci w zyciu. Jakos te oczekiwania musze wyciszyc, pewnie aie to bierze z jakichs kompleksow i oczekuje nagrody. Nie wiem jak to ogarnac. Na twn moment nie widze mozliwosci bycia z kims w zwiazku przez to. Dziewczyna bedzie sie bac, ze nie sprosta moim wymaganiom, a ja bede sie frustrowal ze w sumie to sam wiecej robie i musze ogarniac za dwie osoby. Tak jak wspominalem, podejscie nicnierobienia w zwiazku lub robienia minimum odpada.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@adamssson tak, tu sytuacja wyglada z gola inaczej. Dziewczyna twierdzi ze aie stara, ja uwazam ze nie. Kto ma racje? Nie wiem
@heniek_8 nie zastanawiam sie nigdy, to juz koniec zwiazku dlatego o tym mysle. Za duzo od siebie daje i za duzo wymagam. Ja zrobie obiad i wymysle fajna wycieczke,
Możesz albo się pogodzić z tym że kobiety takie są i czerpać przyjemność z jej zadowolenia, gdy robisz jakieś sztuczki, albo na zawsze pozostaniesz sam szukając kobiety która podobnie postępuje - a takich zwyczajnie nie ma, bo kobiety w tym kraju nic nie
Wyobraź sobie życie codzienne z taką laska, albo co gorsza żoną: nic jej nie interesuje, czy w domu czysto, czy jest co jeść, bo ona nie jest głodna tylko pół dnia ogląda jakieś pierdoły na insta
Jeśli masz pomysł gdzieś jechać i chcesz z dziewczyną, to ją weź, nie
Dziewczyny czy wy w ogole czytacie co ja napisalem? Ona zaproponowala kino 3 razy. Za kazdym razem sie zgodzilem i cisza od tamtej pory. Ja nie oczekuje, ze mi bedzie pomagac, bo jestem samodzielny. Oczekuje ze skoro ja dla nas gotuje, to ona tez moze dla nas ugotowac. Skoro ja dla nas organizuje czas, to ona tez moze to zrobic. Gdzie wy tu widzicie problemy
A jesli juz chcesz z nia byc, to ty sam sie zmien, bo na to tylko masz realny wplyw.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Chyba u mnie lenistwo by wzielo gore ( ͡° ͜ʖ ͡°)