✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zastanawiam się jak inni ludzie myślą.
I zastanawia mnie jak zwykli ludzie patrzą na ten temat. Jak oni akceptują życie w tak nudnym społeczeństwie, gdzie nikt nie wykazuje wyższego poziomu myślenia. Czy też mają aktywności, które ich wybudzają z "letargu"? Pamiętam, że swoje intelektualne szczyty (pierwszy raz aż zrobiło mi się zimno i poczułem coś ala stres po ogarnięciu jak złożone wnioskowanie przeszło mi przez głowę w ułamek sekundy) przeżyłem podczas czytania książki i myślenia nad wszelakimi tematami. Czy zwykli ludzie też coś takiego mają?
Anonim (nie OP): Wyjąłeś mi to z ust mirasku by mam tak samo jak ty stary. Tylko myślę że jeszcze bardziej. Do tej pory nie spotkałem osoby takiej jak ja i wątpię czy spotkam. U mnie dochodzi jeszcze to że jestem młodszy (wolno się starzeje), przystojny, pochodzę z zamożnego rodu i mógłbym wszystko odpuścić, bo słynne minimalne wikopowe 15k to kilka godziny. Ale nie potrafię odpuścić. Mogliby zrobić film o kimś
@mirko_anonim: Przyjmijmy na potrzeby mojej wypowiedzi, że faktycznie cechujesz się inteligencją o wiele większą niż przeciętna osoba. Do czego w takim razie wykorzystałeś swoją wysoką inteligencją w życiu - bo z tego co napisałeś domyślam się, że masz 25 czy nawet 30 lat.
Czy osiągnąłeś jakiś sukces na polu naukowym czy biznesowym? Albo chociaż posiadasz rozległą wiedzę na tematy wszelakie, książkową a może lepiej praktyczną?
@mirko_anonim OPie to co piszesz pasuje mi trochę do zespołu aspergera. Możesz o nim poczytać, a najlepiej zapisać się na diagnozę w tym kierunku. Może to bardzo pozytywnie wpłynąć na twoje życie.
http://www.rdos.net/pl/ ten test nie jest diagnostyczny, jedynie poglądowy, możesz go zrobić i tu wkleić screena z wynikiem. Daj znać co o tym myślisz
No właśnie tu mamy klasyczny błąd myślenia. Wy biedni umysłowo myślicie, że trzeba z wszystkiego czerpać uwagę i poklask innych i to jest wasz cel w życiu.
@mirko_anonim: Dokładnie to samo gada pijaczek pod sklepem monopolowym, który o medycynie, polityce i ekonomii wie wszystko - szkoda tylko, że jedyne co osiągnął to stos pustych puszek po Harnasiu i dość wysokie alimenty.
Napisz nam zatem proszę jakie to skomplikowane i głębokie
zastanawiałem się nad karierą naukową i studiowaniem do min doktoratu jakiejś fizyki/matematyki.
@mirko_anonim: hehe a nie zastanawiałeś się może nad objęciem teki ministerialnej, albo żeby pomóc Muskowi dotrzeć na Marsa jakoś szybciej niż za 20 lat?
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Zastanawiam się jak inni ludzie myślą.
I zastanawia mnie jak zwykli ludzie patrzą na ten temat. Jak oni akceptują życie w tak nudnym społeczeństwie, gdzie nikt nie wykazuje wyższego poziomu myślenia. Czy też mają aktywności, które ich wybudzają z "letargu"? Pamiętam, że swoje intelektualne szczyty (pierwszy raz aż zrobiło mi się zimno i poczułem coś ala stres po ogarnięciu jak złożone wnioskowanie przeszło mi przez głowę w ułamek sekundy) przeżyłem podczas czytania książki i myślenia nad wszelakimi tematami. Czy zwykli ludzie też coś takiego mają?
#psychologia #socjologia #filozofia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: temp_file.png3218057412930227518
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Człowiekiem trzeba być, a nie robotem.
Mam nadzieję, że to zarzutka i tak na prawdę to nie jesteś upośledzony.
Czy osiągnąłeś jakiś sukces na polu naukowym czy biznesowym? Albo chociaż posiadasz rozległą wiedzę na tematy wszelakie, książkową a może lepiej praktyczną?
Czy po prostu posiadałeś wysoki
http://www.rdos.net/pl/ ten test nie jest diagnostyczny, jedynie poglądowy, możesz go zrobić i tu wkleić screena z wynikiem. Daj znać co o tym myślisz
@mirko_anonim: Dokładnie to samo gada pijaczek pod sklepem monopolowym, który o medycynie, polityce i ekonomii wie wszystko - szkoda tylko, że jedyne co osiągnął to stos pustych puszek po Harnasiu i dość wysokie alimenty.
Napisz nam zatem proszę jakie to skomplikowane i głębokie
@mirko_anonim: hehe a nie zastanawiałeś się może nad objęciem teki ministerialnej, albo żeby pomóc Muskowi dotrzeć na Marsa jakoś szybciej niż za 20 lat?