Aktywne Wpisy

DK13_Design +519
Ja w koszulce z moim projektem, trzymający koszulkę z moim projektem, w sklepie sprzedającym koszulki z moim projektem ;D Mój pierwszy wzorek dostępny w sklepach Medicine :D Jaram się fest :)
#dk13design #tworczoscwlasna
#dk13design #tworczoscwlasna
źródło: medija
Pobierz
franekdolasu +12
...takie przemyślenia dziś patrząc na lemingów turystycznych.
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
źródło: 1000014306
Pobierz

Zastanawiam się jak inni ludzie myślą.
I zastanawia mnie jak zwykli ludzie patrzą na ten temat. Jak oni akceptują życie w tak nudnym społeczeństwie, gdzie nikt nie wykazuje wyższego poziomu myślenia. Czy też mają aktywności, które ich wybudzają z "letargu"? Pamiętam, że swoje intelektualne szczyty (pierwszy raz aż zrobiło mi się zimno i poczułem coś ala stres po ogarnięciu jak złożone wnioskowanie przeszło mi przez głowę w ułamek sekundy) przeżyłem podczas czytania książki i myślenia nad wszelakimi tematami. Czy zwykli ludzie też coś takiego mają?
#psychologia #socjologia #filozofia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: temp_file.png3218057412930227518
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Człowiekiem trzeba być, a nie robotem.
Mam nadzieję, że to zarzutka i tak na prawdę to nie jesteś upośledzony.
Czy osiągnąłeś jakiś sukces na polu naukowym czy biznesowym? Albo chociaż posiadasz rozległą wiedzę na tematy wszelakie, książkową a może lepiej praktyczną?
Czy po prostu posiadałeś wysoki
http://www.rdos.net/pl/ ten test nie jest diagnostyczny, jedynie poglądowy, możesz go zrobić i tu wkleić screena z wynikiem. Daj znać co o tym myślisz
@mirko_anonim: Dokładnie to samo gada pijaczek pod sklepem monopolowym, który o medycynie, polityce i ekonomii wie wszystko - szkoda tylko, że jedyne co osiągnął to stos pustych puszek po Harnasiu i dość wysokie alimenty.
Napisz nam zatem proszę jakie to skomplikowane i głębokie
@mirko_anonim: hehe a nie zastanawiałeś się może nad objęciem teki ministerialnej, albo żeby pomóc Muskowi dotrzeć na Marsa jakoś szybciej niż za 20 lat?