Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +123
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
thorgoth +372
Michał Szpak wygląda jak Jennifer Aniston z zarostem
#heheszki
#heheszki
#logikarozowychpaskow #studia #p0lka #julka #pracalicencjacka #twitter
@Glimpse0fTheFuture: Do skończenia studiów trzeba być konsekwentnym, cierpliwym i zdeterminowanym. Nie każdy ma te cechy. Dużo nawet mądrych ludzi zwyczajnie nie jest w stanie skończyć studiów.
@Cztero0404: twoja głupia nadinterpretacja:p
@Cztero0404: i jaki sens tego tekstu jest, oprócz obrażania mnie?
- zwykłe różowe z którymi pogadasz normalnie na temat anime,
- alternatywki - imprezowiczki, z nimi zawiążesz co najwyżej relacje seksualną, to nie dla mnie,
- typowe sucze, zakładające wyzywające cosplaye i wstawiające zdjęcia ku atencji na instagramie, onlyfans itp.
Wiadomo, że te 2 ostatnie będą najczęściej uważać oglądanie anime przez Ciebie za mało męskie,
Ale nie pisz nic o ''nadinterpretacji'' w momencie kiedy absolutnie nigdzie cię nie obraziłem, ale to pierwsze. Ale widzę, że jak nie masz argumentów rzetelnych na cokolwiek to musisz się ratować
Jeśli zacytujesz ''te wyzwiska'' wpłacam po 500 zł od sztuki na dowolnie wybraną organizację charytatywną przez wykopków (czuje, że moje pieniądze
Jestem po 30 i w robocie w szoku bylem, ze dzieciaki ~23-24 sie chwalily, ze studia skonczyly. Myslalem, ze to juz common knowledge, ze 95% kierunkow jest gowno warte.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: xDDDDDD Sam jestem po studiach (nawet w obcym jezyku) i poza przebimbaniem 5 lat to trzeba sie spiac na jeden miesiac, by polac wody na 60-80 stron
Na studia to sie idzie przedluzyc mlodosc i tyle (oczywiscie
@voov100: Po co społeczeństwo płaci podatki na studia które nie dają żadnego przełożenia na jakąkolwiek wartość dodaną (czy to będzie PKB, czy większa wiedza o świecie, większa jakość życia)?
Studia powinny być darmowe tylko dla garstki uczelni technicznych, medycznych i kilku humanistycznych - przy czym dla tego ostatniego powinny być limity studentów - na inżynieryjne i medyczne
@voov100: zwłaszcza, że komputery taką umiejętność posiadły jakieś 30 lat temu
@T0pi5: Trzeba się spiąć 6 razy na miesiąc i potem siódmy na napisanie pracy. To raz. Dwa nikt tu nie mówi, że trzeba z---------ć jak wół by skończyć studia. Trzeba być zdeterminowanym i konsekwetnym by ich nie rzucić bo X profesor to c--j
@Phallusimpudicus: Nie.
Komentarz usunięty przez autora