Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +105
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +164
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Dłuższa wersja:
Od kilku lat bawię się w BnO. Dla niewiedzących to taki sport gdzie dostaje się mapę na której są zaznaczone punkty i trzeba znaleźć je w lesie/ mieście.
Piszę to dlatego że z reguły to wymaga aby biec/iść przez las nie tak jak idą ścieżki tylko jak punkty są ułożone. Czyli prosto przed siebie.
W listopadzie na black Friday w Asics postanowiłem kupić buty moim synom (tańsze) którzy też się w to bawią i sobie (droższe) w końcu tata jest jeden.
Tańsze od droższych różniły się tym że miały wstawki z Gore-Tex.
W lutym je ubrałem i zrobiłem kilka treningów żeby sprawdzić czy się lubimy. Było ok.
W marcu sekcja zorganizowała trening techniczny w lesie.
Postanowiłem je ubrać. I pobiegałem trochę po lesie z mapą. Nawet kilka wariantów wybrałem na około po ścieżkach żeby nie przedzierać się przez krzaki.
Po treningu. Buty schowałem.
Dwa tygodnie temu było Pomorze sprint cup. Cztery starty po mieście. Po trzy kilometry.
Wybrałem je żeby mieć jakiś komfort w bieganiu po asfalcie. I jakąkolwiek przyczepność przy wchodzeniu na punkt bo zawsze jest kilka z trudnym dostępem.
Chyba po dwóch startach zauważyłem że oba buty "pękły" w tym samym miejscu. I to obu stronach tego samego buta
Ale się wkurzyłem.
Buty moich synów są ok. Tzn nic im się nie dzieje mimo że w tych butach nie tylko startują w zawodach czy treningach ale robią też inne rzeczy.
Są generalnie to zniszczenia bo na jesień trzeba będzie kupić kolejne.
Podsumowując Gore-Tex w butach jest bezsensu jeśli mają jakikolwiek szansę że się uszkodzą.
#bieganie #gory #bushcraft
źródło: IMG_20230608_121804
PobierzKupiłem ASICs w tym rozmiarze do biegania od trzech lat i żadne mi nie pękły.
@19michael86 myślałem że to wina membrany. Ale skoro tak mówisz to robię reklamację.
@przemd11 w tych butach zrobiłem ze 100km czyli tyle co nic jak na buty do biegania.