Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do różowych. Czy dla was facet który ma trochę skopane stosunki rodzinne, nie ma za bardzo kontaktu z braćmi i siostra, mieszka od rodziny daleko, ojca nie ma bo zmarl a wcześniej pil i tylko z matka utrzymuje jakis sensowny kontakt to jak red flag?

Mam 30 lat, ułożone zycie, własne spłacone mieszkanie, stabilna prace/działalność, hobby, kilku bliskich znajomych, pasje. Niedawno zerwałem 3 letni związek i naszła mnie taka refleksja. Chciałbym kiedyś zbudować z jakaś różowa silna relacje no ale z poprzednia nie wyszło i się rozeszliśmy pokojowo.

Trochę mnie martwi rynek matrymonialny, koledzy mnie straszą ze po 30tki ciezko kogoś znaleźć, zastanawiam się czy dla różowych może to być red flag ze nie mam rodzinnego ogniska do którego wracam, ojca z którym rozmawiam na męskie tematy.

#zwiazki #relacja #milosc #rodzina

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie musisz mówić że stary pił, nie żyje i tyle
moim zdaniem jak jesteś ogarnięty "tu i teraz" to jest duży plus, może nawet to że jesteś niezależny od zdania rodziców to jest pozytyw
  • Odpowiedz
koledzy mnie straszą ze po 30tki ciezko kogoś znaleźć

@mirko_anonim: głupoty ci gadają, w przypadku dziewczyn się zgodzę ale dla facetów to do 40stki masz swoje max w szukaniu drugiej połówki. Zobacz tabelę SMS dla obu płci np na google grafika
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wydaje mi się,że jak ty jesteś spoko, to rodzina nie jest red flagiem. Patrzę po znajomych to mają kobiety, a większość coś tam w domu miała nie teges. A to czy kogoś trudno poznać, to zależy od wielu rzeczy, jak nie wychodzisz z domu, nie jesteś komunikatywny, nie szukasz, masz za duże wymagania itd. itp. to pewnie trudniej, czasami nie masz też farta, ale jakoś ludzie się wiążą, rozwodzą,
  • Odpowiedz