Wpis z mikrobloga

Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja cwela 36lat. #zalesie
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kurde, musisz byc ladny. (ʘʘ)

@Niedobry: Oj niechcialbys mnie spotkac za dnia a co dopiero w nocy :P
Do ladnego to mi sporo brakuje :DDD (a nawet bardzo sporo :P)

Zabawa polegala na tym ze jak pracowalem w poprzedniej firmie to z pociagu mialem kilkaset metrow do roboty. I czaesto trafialo sie tak ze
  • Odpowiedz
@Rumbowy: kiedyś w Krakowie polazłem do męskiego kibla, no i widziałem kątem oka że idzie za mną jakaś typiara w długich włosach, wchodzi równo ze mną a ja się odwracam i mówię: to dla chłopów, a ona: no przecież jestem chłopem. Uciekłem do kabiny ze wstydu xD
  • Odpowiedz
@Rumbowy: kiedyś byłem z mamą na zakupach w niedużej stokrotce osiedlowej, widzę bokiem gościa znajomego z dawnych lat podchodzie mówię siema, podnoszę rękę on coś niepewnie, zbijam pione przyciągam klepie po plecach. Oczywiście to nie był ten gość i później jeszcze z 8 minut czułem jego wzrok na plecach jak z mamą chodziłem po sklepie, masakra.

Najgorsza sytuacja z jaką miałem do czynienia to jak na wycieczce w kamiennym mieście
  • Odpowiedz
@Rumbowy: Ja niedawno do laski „Cześć, Magda!”, ale okazało się, że to nie Magda, tylko jakaś podobna dziewczyna. Ale ogólnie sytuacja luz, powiedziałem, że ją z kimś pomyliłem.
  • Odpowiedz