Aktywne Wpisy

Meciek +736
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
Emdeka +53
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień w serwisie, o których śpieszymy Was poinformować. Wdrożyliśmy między innymi poprawki do ankiet; w tagach autorskich uwzględniliśmy czarne listy; zmieniona została wybierałka do lenny faceów; naprawiliśmy również możliwość dodawania innych kont społecznościowych na swoich profilach, a obecnie pracujemy nad kolejnymi sugerowanymi przez Was zmianami.
Wiele Waszych ostatnich zgłoszeń dotyczyło aplikacji iOS. Zdajemy sobie sprawę, że na tym etapie nie spełnia ona jeszcze Waszych oczekiwań. Będziemy jednak starali się to zmienić. W ostatnich tygodniach nie tylko powiększyliśmy zespół odpowiadający za aplikacje mobilne, ale również wzięliśmy pod lupę Wasz feedback dotyczący aplikacji i obecnie pracujemy nad wdrożeniem najistotniejszych dla Was poprawek. Niebawem wrócimy do Was z gotowymi zadaniami.
Jeśli chodzi o wykopową aplikację dla androida - tu kolejna wersja aplikacji trafiła wczoraj do Google Store - obecnie aktualizacja jest już gotowa do pobrania: TUTAJ LINK. A w niej:
- odblokowaliśmy opcję "pokazuj zaminusowane komentarze”;
- przy treściach ze streamable dodaliśmy możliwość odpalania na pełnym ekranie na mikroblogu;
- wprowadziliśmy poprawki na stronie tagu;
- dodaliśmy paginację w ulubionych;
- wdrożyliśmy inne drobne poprawki błędów.
Upewnijcie się, że posiadacie na swoich telefonach aktualną wersję aplikacji, czyli 5.0.16, ponieważ często dostajemy od Was zgłoszenia problemów, które w aktualnej wersji już nie występują ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktualną wersję aplikacji androidowej zawsze znajdziecie pod tym linkiem:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
Zostawcie nam w komentarzach informację jakie kolejne zmiany Waszym zdaniem powinny zostać wprowadzone na Wykopie (web / wersja mobilna / android / iOS). Będziemy ogromnie wdzięczni za każdą informację z Waszej strony! (ง •̀_•́)ง
[Marka własna; autoreklama]
#wykopchangelog #wykop #nowywykop #wykopnaandroida #wykopnaios #android
źródło: temp_file.png4108229661211294584
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Zgłaszam problem - nie mogę usuwać swoich komentarzy
Serio, mam wrażenie, że próbujecie wmówić to głównie tym z tagu #przegryw, ale jest tu masa innych ludzi, którzy zauważają z czasem, że robicie debili ze wszystkich.
Ok, wiadomo, że chcieliście pozbyć sie wykopowego rumuna, który swego czasu zrobił setki kont do tego portalu. No i trochę
@Jankorposzczur: Pojawi się, aczkolwiek przed nim czeka nas jeszcze kilka zmian optymalizacyjnych (ツ)
1. Na Web i wersji mobilnej nie działa rozdzielenie ukrywanie treści +18 i nsfw (mam zablokowane nsfw a +18 nie, mimo to wszystko mam poukrywane)
2. Co mniejsze obrazki po prostu się nie wczytują (wklejam przyklad)
źródło: n0IOH5Q
PobierzI najważniejsze - odejdźcie wreszcie od stronicowania mirko, zróbcie jak wcześniej - autorozwijanie listy wpisów
* Znieść limit 20 tagów dla Kategorii własnej
* Wprowadzić dodawanie obrazka ze schowka, poprzez ctrl+v w polu wiadomości
* Dodać przełącznik tymczasowego wyłączenia czarnych list [wyjaśnienie]
* Usunąć męczące animacje
https://wykop.pl/wpis/71479003/wpis
źródło: temp_file.png3610007202205854261
Pobierzźródło: temp_file.png3778019195704827069
Pobierz[BUG] Dodatkowy argument za Synchronizacja między wieloma kartami w przeglądarce - przykładowy scenariusz, który mi się zdarza:
1. Wchodzę na wątek
2. Piszę coś w