Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Szkoda mojego zdrowia psychicznego. Ja sobie w życiu poradzę. Ciekaw jestem co zrobicie wy jak wam tu Tusk do spółki z nową minister zdrowia, przypadkiem przyjaciółką prezeski grupy LUXMED wprowadzą mini-ameryczkę w kwestii służby zdrowia.
W sumie co ja się zastanawiam. Na 99% i tak powiecie, że to wina lekarzy.
#medycyna #zalesie #depresja #lekarski #pracbaza #praca #studbaza #studia #lekarz #emigracja
my chcemy abyście nie umierali na dyżurach z przepracowania tylko mieli zmienników
najlepiej tak aby lekarz mógł zrobić swoje wypoczęty i w normalnych godzinach pójść na regenerację do domu. Tak jak każdy inny.
@Smartass: Dokładnie, bo na nas wolno pluć do woli, a jak my próbujemy się obronić to "kasta, robienie z siebie bożków, wywyższanie się". Dlatego ja już nie mam siły na to. Zbyt negatywnie wpływa to na moje zdrowie psychiczne. Nie bez powodu większość lekarzy i studentów medycyny cierpi na depresję i inne zaburzenia psychiczne.
@Smartass: XDDDD co za odklejka
Służba zdrowia leży i kwiczy. Lekarze mieli swoich przedstawicieli na stołku MInistra Zdrowia i absolutnie nic w tej sprawie nie zrobiono.
@WH40K: No widzisz, a ja uważam że nie leży i nie kwiczy i że z roku na rok jest coraz lepiej. Nie wiem co musiałoby się stać, żeby przeciętny polak był zadowolony ze służby zdrowia. Chyba musiałby z każdym problemem w ciągu godziny dostawać wszystkie możliwe badania, wyniki badań, diagnoze i pięć konsultacji specjalistycznych. Może wtedy polak powiedziałby że służba zdrowia działa znośnie.
Głównym problemem
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000004205
Pobierz@RAMBOnaBOSO: Szybki przegląd profilu i widzę, że interpunkcja oraz poprawne władanie polszczyzną to coś Panu obcego. Dlaczego mnie to nie dziwi? Pięknie się nam Pan przedstawił.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora