Aktywne Wpisy

jalop +331
Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
źródło: temp_file8415307010146665969
Pobierz
dudi-dudi +46

#programowanie #it #programista15k #naukaprogramowania
Dostałem pierwszy staż i lekkie załamanie. Pierwszy dzień i wrzucony w projekt zostałem, troszkę tam wyjasnione co i jak działa ale pokrótce. Ogólnie trochę kosmos dla mnie, nie robiłem takich rzeczy, dostałem już taska, no i powodzenia, jak coś mam pytać. Liczyłem, że chociaż dostanę jakiś czas na zapoznanie się bo z niektórych opowieści znajomych tak było, że zanim zaczynali pracować to mijał tydzien, bo tu sprzęt załatwić, tu kompa, tu poznać ekipe, tu wszystko skonfigurować. No ale to nie korpo tylko mały zespół. Na dodatek jestem na stażu a mam wrażenie, że juniorsko mnie wrzucają, trochę się obawiam tego, że sobie nie poradzę. Ehh muszę po godzinach douczać się tych rzeczy. Na plus, że czy mnie wywalą po miesiącu czy nie, na pewno dużo się nauczę. Ale stres jest ehh
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Tak właśnie wyglądają polskie studia informatyczne versus IT poważnej firmy xD Pomyśl gdybyś trafił do dobrego korpo xD
//
A tak na
@mirko_anonim: nie musisz.
ogarnąłeś studia to to też ogarniesz, tylko to wymaga czasu, na luzie
zespół niestety kiepski, dobry by nie zostawił Cię samemu sobie i fajrant ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mirko_anonim: jak zaczynałem komercyjnie (z
@slabehaslo: A jakie problemy algorytmiczne/matematyczne rozwiązujesz na studiach, oprócz policzenia całki, pochodnej i zaimplementowania quick sorta/grafu/drzewa? Ale tak z konkretami. xD
@RapIArbuzy: w sumie to sam sobie odpowiedziałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) podstawy + umiejętność pracy z podręcznikami. A jakie problemy chciałbyś rozwiązywać na takich studiach? Serio pytam