Aktywne Wpisy
Tapirro +635
A wy byliście już na zlocie paczkomatów? #heheszki
mateo2111 +57
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
Do podstawówki chodziłem już dobre kilkanaście lat temu i nawet wtedy już w gabinecie pielęgniarki podpaski
Oczywiście, my mężczyźni nie możemy być karani za bycie mężczyznami i muszą też nam zwrócić kosz dodatkowych 500-1000 kalorii dziennie które musimy spożywać w stosunku do kobiet.
@Flypho: Nie wiem, mnie nie pytaj.
Ja tylko mówię, ze to niewiele różni się od papieru toaletowego czy mydła w WC, no bo jaka różnica właściwie jest?
Ponadto stawiam w opozycji torebki na gówna psa, które mają wyższy priorytet niż dzieci, to wszystko.
Zakładam strzelam, że
@kluha666: masz rację, z resztą chyba tak było kiedyś jak jeszcze w szkole była na etacie higienistka - bo nie wiem czy jeszcze jest - to chyba dziewczyny wtedy tam do niej leciały po podpaski.
@jack_: Wspólnie się składamy na papier toaletowy w szkołach dla dzieci, niby dlaczego się składamy na cudze sranie skoro dzieci mają rodziców a rodzice mają 500+?
Okres to fizjologiczne zjawisko, kobieta tego nie kontroluje więc moim zdaniem, awaryjne, darmowe podpaski powinny być już od dawna w XXI wieku, tak samo jak w kiblu oczekujemy obecności papieru toaletowego.
Już płacimy 500 zł na każde dziecko, a okazuje się, że nie starcza z tego na podpaski dla córek. Dzieciom nie wolno żałować, po prostu trzeba grzecznie płacić. Laptopy też im kupili z podatków, no ale jeszcze trochę, jeszcze na podpaski. Co to jest 50 mln rocznie?
jak jesteś gówniarą i znienacka ci chluśnie tak, że przecieknie ci i tampon i podpaska na raz, to można się zdziwić nawet jak to nie pierwsza miesiączka i nie ma wtedy czasu
Wy domagacie się abyśmy my płacili bo wam leci. Co to jest za argument?
Górnikom do węgla już dopłacamy - chyba wystarczy tego wyciągania ręki.