Aktywne Wpisy

derek25 +579
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +32
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

Pracodomy +
41 - Bike Atelier Maraton w mej mieścinie ;D Pierwsze takie ściganie w moim wykonaniu i ogólnie byłbym zadowolony, bo było ciśnięte, jechało się dobrze, ale niestety była gleba :( Na piaszczystym zjeździe typ wjechał we mnie od lewej i poleciałem, mi tam się nic nie stało, ale jednak ekran w Garminie do zmiany (╥﹏╥) Już poszedł na wyklepanie, ale niesmak pozostaje, zwłaszcza że nie wiem kogo obciążyć za naprawę...
W każdym razie na 350 osób w open byłem 196, w swojej kategorii bodajże 63, ja tam zadowolony jestem, ale parę oczek by się jeszcze urwało
25 - Rozjazd. Najbardziej mnie zaskoczyło, że nie miałem jakiś mega zakwasów i nie byłem zwrakowany po takim wysiłku
42 - Miał być objazd trasy następnego okolicznego maratonu co ma być w niedzielę, ale ja odpuszczam, szkoda zdrowia i sprzętu, zwłaszcza że już Garmin potrzebował ojojania. Warun dramatyczny, wczoraj cały dzień padało, dzisiaj jeszcze dolało, a na trasie glina i zorany teren z koleinami na wysokość koła... Czar goryczy przelał teren budowy, wiele nie będę mówić - wystarczy zdjęcia zobaczyć. Do niedzieli to nie wyschnie, tam chyba miały być wyścigi koparek...
#rowerowyrownik #rower #szosa #accent #accentwykopfanclub #rockrider #mtb
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230514_100312-side-down
Pobierz@AlteredState: chyba gąsienice ( ͡° ͜ʖ ͡°)